Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Oglądałem zwiastun filmu Avengers wojna bez granic z 100 tys razy zwiastun jest niesamowity idę koniecznie do kina

ocenił(a) film na 10
Rafal350a

Rozumiem cie że bardzo na ten film czekasz i ja tak samo

ocenił(a) film na 10
Gokussb

Bardzo to mało powiedziane tak czekam że niemoge już wytrzymać jak pierwszy raz zobaczyłem ten zwiastun filmu to zbembialem włosy mi demba stanely metafora raka ale oczy mi na wiesz wyszły jak pierwszy raz zobaczyłem ten zwiastun ten zwiastun jest niesamowity a grafika komputerowa na najwyższym poziomie pobiva mi się jak tanos zakłada rękawice nieskończoność i te kamienie wkłada tam do środka i jak gonią na tej łące zawaliste

ocenił(a) film na 10
Gokussb

Wiesz co super jesteś gościu Gokussb lepiej mi się z tobą gada nisz z tym yodamistrzjedi ty mnie rozumiesz on nie on mi pisze że wszystko spamuje dziwny jest ty jesteś zawalisty lubimy podobne filmy i jesteś zgaduje kinomanem ja jestem kinoman a Avengers wojna bez granic bardzo czekam już niedługo jeszcze marzec i 3 tygodnie kwietnia i premiera filmu

ocenił(a) film na 10
Rafal350a

heh dzięki że mnie tak doceniłeś . Wejdź do mnie na bloga na forum ogólne tam pogadamy

ocenił(a) film na 10
Gokussb

Nie umiem wejść na tego bloga podpowiedź mi coś jak to zrobić

ocenił(a) film na 10
Rafal350a

znajdź na mym blogu str nr 2 kliknij i tam wejdź i u góry masz forum ogólne .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Gokussb

ja ogladam zwiastun avengers wojna bez granic 100 razy dziennie zawalisty ten zwiastun

ocenił(a) film na 10
Gokussb

Gokussb mam dobrą wiadomość jeszcze tylko 54 dni do premiery filmu Avengers wojna bez granic czyli miesiąc i 3 tygodnie i 5 dni miesiąc to 28 dni 3 tygodnie to 21 dni 28+21=49 plus 5 dni 49+5 dni 49+5=54 sory że tak się rozpisalem ale tak się jaram na ten film to będzie mega widowisko hit 2018 hype Wokuł tego filmu jest ogromny