Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Bohaterowie

ocenił(a) film na 10

Iron Man, Thor, Hulk, Kapitan Ameryka, Czarna Wdowa, Hawkaye. Scarlet Witch, Vision, Ant Man, Wasp, Spider Man, Czarna Pantera, War Machine, Zimowy Żołnierz,Falcon , Star Lord, Gamora, Drax Niszczyciel, Roccet, Groot, Yondu Udonda, Nebula, Doktor Strange, Przedwieczny, Kapitan Marvel, Phil Colson (nie wiem jakim cudem). Thanos, Nick Furry , Loki, Nova Prime i Hank Pym.

Oto Obsada filmu. Robert Downey Jr. ujawnił bohaterów.

ocenił(a) film na 10
Igi1997

Jako żart. xD To co umieścił na swoim profilu już od paru ładnych miesięcy krążyło po internecie.

ocenił(a) film na 10
paula0fm

Coś ci się nie podoba?

ocenił(a) film na 10
Igi1997

A tobie?

Igi1997

Ech kolejny...

RDJ za bardzo wczuł się w rolę Starka. To był troll. Poza tym - Twórcy Iron Mana (...) i czarnej pantery... Przecież czarna pantera jeszcze nawet nie wyszła a tytuł Avengers 4 został zmieniony.

Zresztą jak wyżej: tq obsada krąży od paru miesięcy w mecie, chyba już w maju.

ocenił(a) film na 10
LordVader345

Mam Propozycję. Powiedz mi jedną rzecz. Z kim się zgadzasz w kwestii tego co napisałem? Trzymasz z nią czy jesteś po mojej stronie. Ja cię nie krytykuję, ale ona mnie lekko wyprowadziła z równowagi. Odpowiada ci moja lista? Jeśli masz coś przeciw, mów śmiało.

Igi1997

Jestem po jej stronie ;) a wszystko wyjaśniłem w poprzednim poście

Igi1997

Chyba masz ze sobą jakiś problem bro.

ocenił(a) film na 10
Ivelise

Ja? Tobie też się nie podoba lista? Chyba nie trzymasz z Lordem Vaderem?

Igi1997

Robert Downey Jr. zamieścił tę listę na Facebooku w formie żartu. ;) Dlaczego się pieklisz? Ani Paula, ani Vader nie powiedzieli nic co mogłoby Cię wyprowadzić z równowagi, więc tak - uważam, że masz ze sobą problem, skoro wpadasz w złość z takiego powodu.

ocenił(a) film na 10
Ivelise

No dobra. Przesadziłem. Łatwo wpadam w złość. Choruję na Zespół Aspergera. To dlatego. Masz rację. Nie miej mi tego za złe.