Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210868
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Wie ktoś co ma się wydarzyć się w trzeciej części ?

Krzysiek_Krzepina

Jest wiele możliwości np Thanos ,master of evil i wiele innych

ocenił(a) film na 9
Krzysiek_Krzepina

Thanos.
Infinity Gems i Infinity Gauntlet
Duży team-up Avengersów (wliczając nowych) i Guardianów.

Krzysiek_Krzepina

ostatnio przeczytałem że hulk na koniec A2 ma zostać wysłany w kosmos, lecz nie będzie tak jak zapowiadali filmów "Planeta hulk" oraz "Światowa woja hulk" hulk wyląduje na planecie która będzie w Strażnikach Galaktyki nie wiem czy hulk ma mieć jakiś film ale mówili że ma wystąpić i być głównym bohaterem w Strażnikach Galaktyki 2 a następnie ma ich sprowadzić na ziemię by razem z Avengersami i strażnikami pokonać Thanos'a który oczywiście ma rękawice ze wszystkimi klejnotami.

Mam nadzieję że pomogłem, napisałem to co czytałem.

forni1

Dobrze by było jak by w 3 byli strażnicy bo o wolverinie można pomażyć

scorpion6

Wolverin napewno nie jego ma FOX, ale strażnicy mają być i to będzie super, ciekawy jestem co Hulk takiego zrobi w A2 ze go wygnają???

ocenił(a) film na 8
forni1

Wydaje mi się, że na jednej z grafik koncepcyjnych widziałem Hulka nawalającego się ze zbroją Hulkbuster,,, Może wpadnie w taki szał, że naruszy jakiś skład niebezpiecznych substancji lub coś w tym stylu. Ktoś stwierdzi, że bezpieczniej będzie zabrać go w kosmos (do niedawna sądziłem, że to TARCZA podejmie tą decyzję, ale po cap2 już sam nie wiem).

Z innej beczki, naprawdę nie wiem, dlaczego się nie dogadają z innymi wytwórniami. Nie mówiąc o FOX, bo oni mają z tego za dużą kasę i ich filmy są samowystarczalne, ale takiego spidermana, ramię w ramię z Avengersami byłoby miło zobaczyć.

Gazor090

Do Avengers'ów pasowali by Fanastyczna Czwórka bo kiedyś czytałem że Hulk'a wygnają jacyś bohaterowie np. Iron man i Pan Fantastic ale o tym można sobie pośnić.