Jak wiadomo Infinity War będzie jednak w jednej części. Jak myślicie ile czasu powinien taki film trwać? Patrząc na ostatnie produkcje Marvela to idą jednym schematem: Max 120-130 minut (nie licząc napisów itd.). Wg mnie to stanowczo za mało jak na takie przedsięwzięcie. Film powinien trwać minimum 180 minut.
No ze 3 godziny jak nic. Za dużo wątków i postaci, żeby to wszytko upchać w jednym. Ale moim zdaniem, skoro dali już tytuł trzeciej części, mogliby dać tytuł 4, żeby większy hype zebrać, zaintrygowanie fanów itd.
Ja chciałbym 3godzinny film, ale patrząc na to, że budżet na obie części to "tylko" 400mln dolarów, co i tak jest nieprawdopodobnym rekordem, to jednak wydaje się zbyt mała kwota na 3-godzinne widowisko. Z budżetu 200mln minimalnie zainkasują aktorzy. Mamy wiele głośnych nazwisk, za darmo nie grają przecież ;) Ale dobra:
Budżet 400mln, gaże dla aktorów niech będzie te 200mln, czyli zostaje po 100mln na realizację obu filmów. Za 100mln dolarów nie spodziewałbym się 3-godzinnego widowiska, no chyba że pójdą ścieżką, taką że dadzą więcej zapychaczowych dialogów lub spotkania przy shoarmie :D Ja bym zakładał 130minutowe widowisko w każdym z dwóch filmów. No chyba że budżet rozszerzą, w co nie wierzę, 400mln na dwa filmy to i tak absolutny rekord.
osobiscie obstawiam jakies 150-165 minut plus wersja rozszerzona jakies 15 minut
od kiedy kuz**** Marvel ma wersje rozszerzoną... wierzyć się nie chce że ktoś pisze takie bzdury
Film kosztował Nie 400 tylko 500 mln dolarów i 400 idzie na fazę dla aktorów czyli zostaje 100 mln dolarów na film
Film kosztował Nie 400 tylko 500 mln dolarów i 400 idzie na gażę dla aktorów czyli zostaje 100 mln dolarów na film
Moze nie chca zdradzic jeszcze 4 czesci bo nie chca na ta chwile zaspoilerowac niczego c sie wydarzy w IW bo jednak tytuly Avengers: Age of Ultron i Avengers: Infinity War zdradzaja o co bedzie mniej wiecej biegac w tych w tych filmach, a i nazwa 4 czesci moze zdardzic jakis watek z 3 czesci, do ktorej jeszcze nawet nie zaczely sie zdjecia, a jak wiadomo wizja rezysera lub w tych pzypadku dwoch moze sie zmienic.