Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Czytałem że ma jeszcze 2 filmy A:AOU i Avengers 3, ale przecież IM ma wystąpić w CA civil war więc to 3 filmy.
No i Avengers 3 ma być na 2 części.
To samo pytanie odnośnie samego Kapitana Ameryki, czy też wystąpi? bo w Civli war ma zginąć

Prefect

Tak IM wystąpi jak w 2 częściach to w jednej na bank(są różne teorie spiskowe). Ogólnie Avengers 3 liczy sie jako 1 film
Jeśli chodzi o drugie pytanie to nie widzę problemu jeśli mieliby kogoś uśmiercić, Marvel w MCU już jedną postać wskrzesił.

Prefect

przedmówca wyjaśnił sprawę Iron Mana. Z tego co wiem wraz z Evansem mają kontrakt na IW.
Spekulację są że Capa ma zastąpić Bucky, (jeżeli w ogole go uśmiercą) A do CW w sumie nie daleko, więc na najświeższe informacje nie będzie trzeba długo czekać.

alex_29_filmweb

Ja pozostaje zdania, że Kapitan w CIvil War nie zginie. Bo jeśli Marvel by się zdecydował kogoś uśmiercić to tak żeby zaskoczyć widzów, a co to za zaskoczenie jak o tym się mówi kilka lat przed filmem.
A Robert podpisał kontrakt na 2 części Avengers( z naciskiem na Avengers :P), dopiero potem zdecydował się na udział w Civil War. Czyli inną umowę podpisał, krótko mówiąc.

kamilx98

Albo kapitan będzie cieżko raniony w Civil war przez crossbonesa. Pózniej sie uleczy i wróci na Infinity War

kolo_103

Albo, przestanie być członkiem Avengers i działać jako superbohater. Dopiero w późniejszej części Inifinity War powróci. Ciężko powiedzieć, Civil War zapewne, będzie miało znaczący wpływ na to co dalej z tą postacią.

użytkownik usunięty
kamilx98

No to możliwe :)

przez konflikt z Iron Manem czyli Tonym odejdzie ale potem wróci :)

ocenił(a) film na 10
Prefect

Pewnie tak ale nie jako Avenger ale juz jako dyrektor Shield ale zobaczymy czas pokaze

Prefect

Powinien być osobiście nie wyobrażam sobie filmu bez niego.