Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210868
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Drugi zwiastun.

ocenił(a) film na 9

https://www.youtube.com/watch?v=QwievZ1Tx-8

ocenił(a) film na 10
Venetor

Cap jest bardziej wytrzymały niż Spider-Man

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

Wytrzymały? Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

ocenił(a) film na 10
Venetor

Team Cap forever

ocenił(a) film na 9
thorin3

Zwiastun faktycznie bardzo dobry. Jest tutaj normalnie wszystko:Śmieszkowanie,strach,szybka akcja,wybuchy no po prostu wszystko.Jednak co bardzo wzięło i mnie zainteresowało najbardziej w tytm zwiastunie to sam Thanos.Widać,że zapowiada naprawdę mocny i chyba jeden z najlepszych villanów Marvela.Uwaga spoiler sam moment z Gamorą tak bardzo mnie zaskoczył i w ogóle cały zwiastun tak naprawdę skupia się tylko na nim.Co do filmu,nie mam zastrzeżeń i czekam coraz bardziej,bo mamy tutaj naprawdę wielkie kinowe widowisko oraz ogromne wydarzenie zarazem.No,ale znając życie pewnie będzie coś w recenzjach że jest za dużo bohaterów,ale kto co lubi.Reasumując na nic innego narzie nie czekam tylko na to(no może jeszcze Deadpool tak bardzo mnie ciekawi ;) )

ocenił(a) film na 10
roman876

Czy Thanos zadaje cios, on raczej chyba tylko chce zgniesc Capa, cios dal Ironmanowi w zwiastunie nr 1, Thanos raczej tu leckewazaco podchodzi do Capa, nie sadze by uzywal duzej sily, takiej gdy jest wscielku itp. Mozliwe ze wtedy Capa ratuje Hulk, przekonamy sie.

ocenił(a) film na 8
RollOut

Zawsze to może być Vision, który potrafi już przybierać ludzkie formy, a nie Steve. To też jakaś opcja.

ocenił(a) film na 10
Bianka_Lg

Dokładnie, też to słyszałem... co widać, w nowym spocie, że Vison zdaje sobie sprawę kto poluje na niego

ocenił(a) film na 10
Bianka_Lg

Dobra teoria. W jednym spocie Vision mówi do Scarlet że nie mają czasu. Może przybiera on postać Capa by zyskać na czasie a Avengers ewakuowali do Wakandy? Tam spotkają Dr Strange który mówi że posiada kamień czasu i cdn...