Mówi się, ze będzie jeszcze 2 wrogów oprócz Thanosa. Propozycje:
________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------
a)Śmierć
Kang... ups należy do foxa!
b)Hulk(pewne na 30 %)
c)Kolektor
d)Loki(ale na pewno już nie będzie wrogiem avengers tylko sługą Thanosa albo sprzymierzeńcem(tymczasowym) Avengers
e)Red Skull, który mógłby powrócić przez Teseract i stworzyłby nową armię
f)Abomination(epizodyczny)(Abominacja po polsku)
g)zespół superprzestępców jak Thunderbolts bądź Sinister Six
h)Ktoś inny(napiszcie kto)
A jakie są wasze?
Głosować można do piątku 5.06.2015.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------
Ja jestem za Śmiercią i Red Skullem razem z armią.
Smierć mogłaby by być gdyby zabiła Thanosa, albo by się z nim pokłóciła i byłaby wrogiem w drugiej części
Według mnie Loki nie będzie bo już był ale szanuję twój głos
KOlektor też odpada bo za mało go znamy
Hulk mógłby pomóc w bitwie z Thanosem więc też odpada
ABominationt
To prawda :)
Ja też obstawiam Lokiego i Red Skull'a ale od IW dzieli nas jeszcze parę lat i kilka filmów Marvela może po drodze pokażą jeszcze jakiegoś super złoczyńcę który podbije serca widzów i zasłuży na wciśnięcie go do scenariusza trzecich lub czwartych Avengersów...
Jak widzę góruje red skull i loki a na 3 miejscu śmierć
p.s. Można 1 raz zmieniać głos.
p.p.s. DOdajmey Taskmastera
Można jeszcze dodać epizodycznych! (Maniakowy,Marvelfan,Perfect,wort ,kaja,kofwit,paula,zróbcie tak.
Ja głosuje na Taskmastera jako epizodycznego
Dobra zmieniam to! SInister six wraca... Mam wyrzuty sumienia ale wracają w roli epizodu.
Mój syn tak. Lubimy te karty
Loki - jego pojawienie się zostało już potwierdzone przez Kevina Feige, który powiedział, że Loki pojawi się w obu częściach IW. Nie wydaje mi się żeby zrobili go jednym z głównych złych. Wyobrażam sobie, że będzie taką szarą eminencją, albo będzie grał po stronie Thanosa, albo Avengers, albo po obu stronach, a tak naprawdę jak zwykle będzie sam po swojej własnej stronie.
Śmierć - z powyższych stawiam na nią, jest zdecydowanie zbyt mało ciekawych żeńskich postaci i bardzo chętnie zobaczyłabym jakaś aktorkę w roli jednego z głównych wrogów Avengers. ( I mam też nadzieję, że zobaczymy Enchantress w Ragnaroku.)
Scarlet Witch - Co prawda nie wygląda na razie na potężną, ale mieliśmy próbkę jej możliwości kiedy straciła nad sobą kontrolę po śmierci brata. Nie wiadomo jaka jest jej rola w "Civil War", gdyby np. posypała się psychicznie po odejściu Visiona to w IW mogłaby być niebezpieczna.
Przy okazji: Collector to po polsku Kolekcjoner a nie "kolektor" xD
Um... Napisałam "Enchantress", nie "Enchartes", nie znam DC. Mam na myśli Amorę Enchantress, z Asgardu, siostrę Lorelei, przeciwniczkę Thora.
aaa...
Enchartes jest z Suicide Squad i z Justice League dak jakby co
\
ciekawe kto będzie wrogiem thora po poprzedni byli niefajni(poza Lokim!)
Red Skull-7 głosów
Smierć-6 głosów
Loki-5 głosów
Abomination-1 głos
Taskmaster-1 głos
Scarlet Witch-2 głosy(jeszcze mój)
Reszta zero!
2 tura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -----------------
\
\
a)Śmierć
b)Loki
c)Taskmaster(epizod)
d)Abomination(epizod)
e)jakiś nowy (drugoplanowy)
f)Scarlet WItch
g)Thunderbolts
Można głosowac na 2 głównych i jeden epizode lub kogoś nowego
________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ______________________________________
Zaczynamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!