Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Jakis czas temu byla mowa o tym ze W Infinity War nie bedzie tylko Thanosa.
Maja pojawic sie takze inni wrogowie.Ja bym obstawial na pojawienie sie kogos kogo juz widzielismy :

Red Skull - Gdzies tam zostal wchloniety i Thanos moze go sprowadzic.
Abomination - gdzies tam w jakies placowce jest ukrywany.
Loki - gdzies napewno sie pojawi tylko pytanie po ktorej stronie ;)
Mandaryn - nie wykluczylbym ale to tez zalezy od tego czy chca robic IM4 po IW1/2.

użytkownik usunięty
luquepl

Tak oprócz Thanosa ma być dwóch innych, stą Infinity war podzielono na dwa party tak by można rozszerzyć fabułę

jednym będzie Thanos i to właściwie będzie punkt kulminacyjny czyli podejrzewam że jedynka to będzie jego przygotowanie się w dwójce zróbi rozpiernicz

Loki tu właściwie jest pewność bo ma być we wszystkich avengersach

trzecim wydaje się być możliwy Red Skull pisali coś że ma wrócić, więc on by był trzecim wrogiem ale to są spekulacje

ale Thanos na 100% jest potwierdzony Loki wydaje mi się 80% no chyba że go znowu wytną jak w age ultron

no i trzecim Red Skull

Mandaryna wątpię bo był kiepski

ocenił(a) film na 9

Mandaryna wogole nie bylo - mowie o prawdziwym nie o tym trevorze ;).
O Red Skullu pisalem bo jednak tesseract gdzies go tam wchlonal i Thanos moze go sciagnac.
Loki powinien byc tylko niewiem czy znowu nie bedzie raz po 1 raz po 2 stronie barykady.

luquepl

Z tego co wiadomo Loki nie będzie tym trzecimcwrogiem. Raczej wrogiem epizodycznym jak Strucker w Avengerd 2

ocenił(a) film na 10
LordVader345

Jest tylu innych złoczyńców że szkoda by było i wątpię że Marvel będzie 2 raz chciał wprowadzać te same czarne charaktery:)
Co do Lokiego to zobaczymy co stanie się po Ragnoroku, myślę że Loki będzie jeńcem Thanosa, po tym jak nie wykonał swojej misji w Avengers.

Lokiego w 2 nie ma, bo wycięli sceny z jego udziałem, więc błędna teoria z tym, ze ma być we wszytkich

użytkownik usunięty
Waginny_Aborto

scena z Lokim została nakręcona, teoretycznie miał być ale ktoś na Whendonie wymusił usunięcie tej sceny ma być w wydaniu rozszerzonym blu ray także teoretycznie jest tylko nie praktycznie. Ale ma być we wszystkich Avengers

No napisałem, że wycięli przecież.
Co za tym idzie , w "podstawowej" wersji filmu go nie ma

użytkownik usunięty
Waginny_Aborto

no tak w tym go nie ma, ale w kolejnych już będzie zresztą kolejny to już infinity war a jeśli Thanos nie będzie jedynym wrogiem no to w takim razie będzie

jeszcze tak wnioskuje Red Skull
i trzeci pasuje mi bardziej Loki

Jak ustawiles gifa? XD

użytkownik usunięty
Waginny_Aborto

Rano ci napiszę bo siedzę na fonie z javą i cholernie ciężko mi się pisze :p

luquepl

A może Crossbone czy Baron Zuhmo albo jakiś nowy?

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Oni teraz beda choc kto wie moze wystapia i takze w Infinity War.

luquepl

A jak myślisz czy Hulk będzie wrogiem w infinity war albo czy powróci np. W Spideyu?

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Hulk napewno pojawi sie w Infinity War ;)

luquepl

lol
https://www.youtube.com/watch?v=hPVcX54lQ2s