Skąd gemy do niej? Jakie ma działanie? Kto pokonał w komiksach Thanosa z tym cackiem?
Teserakt, Aether, to coś z Guardians of the Galaxy i berło lokiego to jak na razie 4 gemy do niej.
Kostka jest jak na razie w lochach Asgardu - ma ją Loki,Aether został oddany w "bezpieczne miejsce" - do rąk własnych Kolekcjonera, chyba nie ma głupszego miejsca na schowanie jednego z najpotężniejszych artefaktów w uniwersum. Berło - prawdopodobnie ma go Shield
Hmm oglądajć teasera nie mogłem się dopatrzyć 6 kamienia.... Czyli co ograniczają się do 5?
BTW sama rękawica też jest w rękach Lokiego (w Thor 2 pojawiła się na moment)
w necie jak wejdziesz w artykuł pt. Oto oficjalne plany na komiksowe filmy studia marvel to jest pokazane w całości zdjęcie z wraz z rękawicą nieskończoności gdzie widać wszystkie 6 kamieni( szósty to będzie ten żółty) po prawej stronie od największego kamienia, mam nadzieję,że pomogłem
Na rękawicy jest 6 kamieni, na każdej kostce po jednym i jeden wielki na zewnętrznej części dłoni :)
Tesseract jest w Asgardzie czyli ma go Loki
Glob w Nova Corps.
Berło chyba u Hydry wyjasni sie w Avengers 2.
Aether prawdopodobnie u Kolekcjonera, chociaz nie wiadomo co sie stalo po zniszczeniu Kariny
Piaty kamien ma Doctor Strange
Szosty (k. Duszy) byl rowniez u Kolekcjonera ale po zniszczeniu cos sie stalo i wyszefl z niego uwieziony Adam Warlock i on go ma
zgadzam sie warlock bedzie mial kamien duszy a strange kamien czasu jak myslicie pokaza smierc w ktorejs czesci avengers 3 lub 4 poniewaz on to robi chce zniszczyc ziemie by jej zaimponowac i z nia byc