Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Krasnoludy

ocenił(a) film na 10

Skoro Thanos wybijał tylko połowę populacji planet to czemu oszczędził tylko jednego krasnoluda a resztę wybił ?

anubian

Bo ten zrobił mu rękawicę i w nagrodę darował mu życie.

ocenił(a) film na 10
obleh

ale na każdej planecie wybijał tylko połowę cywilizacji a nie jak w tym przypadku oszczędzał jedną osobę na całej planecie

ocenił(a) film na 10
anubian

Uchodźców z Asgardu też zabił wszystkich. Pewnie za karę, że próbowali się mu przeciwstawić w zdobyciu Kamieni (i rękawicy w przypadku krasnoludów).

ocenił(a) film na 10
MithrandirII

Też jak oglądałem pierwszy raz film to myślałem że wybił wszystkich Asgardczyków ale jak się dobrze przyjrzysz na początku to widać 2 statki i tylko jeden z nich został zniszczony przez Thanosa. Zresztą Thor wspomina że zabił połowę jego ludzi a nie wszystkich

ocenił(a) film na 10
anubian

Nie zauważyłem drugiego statku... I z tego co pamiętam, to na koniec Thor: Ragnarok wszyscy uciekali tylko w jednym. No i gdyby były dwa i drugi pozostał cały i bez strat, to przecież chyba coś by zrobili z ciałami swoich pobratymców (i swojego króla), a gdy przybyli Strażnicy to przecież tam było tylko pobojowisko.

ocenił(a) film na 10
MithrandirII

On jako pierwszy dostaję tą wiązką co unieruchamia silniki wiec tylko dryfował w kosmosie. Zapewne jak przylecieli strażnicy to on zdążył już od dryfować. (wiem że uciekali jednym statkiem i też mnie zdziwił drugi ale pewnie jakoś to wyjaśnią)

ocenił(a) film na 10
MithrandirII

A nawet jak naprawili silniki to zobaczyli juz jak ich pobratymcy dryfują w kosmosie i nawet strażnicy się dziwili że Thor jeszcze żyje. Więc pewnie odlecieli stamtąd by uciec jak najdalej od Thanosa

ocenił(a) film na 9
MithrandirII

Nie wszystkich, bracia Russo potwierdzili, że Walkiria i część Asgardczyków zdążyła uciec ze statku.