Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210868
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Nie pojawi się w tych częściach???????

Sheetal

Według ScreenGeek.net z dnia 16.01.2017:
Postaci wspierające, od których można oczekiwać znaczących występów w filmach Avengers III i IV to m.in. Peggy Carter, Thaddeus Ross, Maria Hill, Hank Pym, Janet Van Dyne, Quicksilver, Wong, Zuri, Loki i Odin.

Na liście jest. Ale sam aktor kilka miesięcy temu powiedział, że nie wie czy się pojawi. Na tamtą chwilę nikt z nim o tym nie rozmawiał. Ale wierzę, że będzie. Ta postać ma zbyt wielu fanów, by ją pominąć. Jestem dobrej myśli, chociaż oficjalnego potwierdzenia nie znalazłam.

balex

Gdzie tak powiedział? Z tego co wiem on lubi grać tą role

Sheetal

Jak znajdę ten artykuł, to prześlę linka. Zgadza się, Tom lubi grać tę postać. Nie chodzi o to, że on nie chce powrócić do tej roli, tylko kilka miesięcy temu, gdy go o to zapytano, odpowiedział, że nie wie. Po prostu zwyczajnie nie wiedział, czy autorzy planują powrót tego bohatera w kolejnych częściach. Paradoksalnie sceny z jego udziałem wycięto z Czasu Ultrona, bo postać była zbyt popularna i nie chciano by przyćmił innych bohaterów...

balex

Osobiście uważam, że Loki odegra znaczącą rolę w obu częściach. Podejrzewam, że stanie po stronie bohaterów i pomoże pokonać Thanosa. Oczywiście nie z dobroci serca :)

Link do artykułu:
http://www.thedailybeast.com/articles/2016/03/29/tom-hiddleston-on-his-bond-mome nt-in-the-night-manager-finale-and-loki-s-future.html

balex

dzięki :) a mi się jednak wydaje, że on powinien odegrać kluczową role w avengers infinity war. głupio by zrobili, gdyby go zabrakło. wiesz może, gdzie można obejrzeć tą usuniętą scene? Kurde denerwuje mnie jak usuwają dobre sceny.

balex

ale teraz niestety kilka postaci już nie żyje odin quicksilver więc ten artykuł raczej był fejkiem :D
poza tym napisane kiedyś było że nie będzie już w uniwersum żadnych magicznych uzdrowień itd.

bobo135

SPOILER. Jeśli chodzi o Lokiego, to na pewno pojawi się w Infinity War. To sugeruje SPOILER finał trzeciego Thora. No i Loki był w zwiastunie pokazanym podczas SDCC. To, że ktoś nie żyje nie znaczy, że nie może się pojawić w retrospekcjach. Ja osobiście liczę na Yondu. W wywiadzie dla GMA Mark Ruffalo powiedział, że jego marzeniem jest obecność w filmie Michaela Douglasa i Michelle Pfeiffer.
Nie znam szczegółów ostatniego wywiadu braci Russo, ale Joe powiedział, że mamy się spodziewać cameo i mały ról wielu postaci. Będzie wiele zaskakujących i szokujących powrotów. No i tutaj to najbardziej trzymam kciuki za Lady Sif i Coulsona.

balex

racja trzeba mieć nadzieję!
:)