Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210868
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Słyszałem że Robert Downey Jr. po 50 rezygnuje z bycia Iron Manem czy to prawda?
Nie mam sie już spodziewać mojego ulubionego bohatera? A co z resztą? Thor powinien byc bo bedzie jeszcze ragnarok. Kapitan zostaje, na koniec 2 części widać (kto wie ten wie). Co z Hulkiem? Co z Scarlet Witch (<3)? Co z Sokolim Okiem? A Romanoff? Ktoś wie? A może bedą nowi avengersi (vision, falcom, war machine?)
Z góry dzięki

użytkownik usunięty
Xeartes

Wszyscy wrócą na Infinity War

Rober Downey Jr podpisał kontrakt na 2 części Infinity War, Romanoff będzie Cap też Hawkeye też wszyscy starzy + wielu nowych

Mam pytanie znawco. Czy w tej ostatniej części też będą tak nap......lać Thanosa jak Ultrona w 2 części? Matko wyobrażam sobie jak Falcon czy twoja ukochana Black Widow w pojedynke leją największego wroga Avengers. Ultron w komiksach lał ich wszystkich łącznie z Hulkiem a tu nawet Cap walczył z nim 1v1 i nie przegrał. Czuje że Thanos spocznie w panteonie zmarnowanych villainów MCU obok Vanko, Mandaryna, Red Skull i Malekitha zaraz obok Ultrona. Tylko Loki i Winter Soldier sie bronili ale oni jak wiesz są nie do końca źli

użytkownik usunięty
ant887

Nie gadam z tobą już

Brak argumentów czy denerwuje cie moja osoba? :D

użytkownik usunięty
ant887

twoja osoba mnie irytuje. Zresztą i tak wiem że jesteś fanatykiem DC żegnam

Więc nara (ciekawe skąd wie że jestem od DC ? Czyżby każdy kto nie daje 10 jest od DC ? jeśli takie są fakty to jestem od DC )

użytkownik usunięty
ant887

nie... nawet nie widzę twoich ocen ... widziałem na forum DC jak hejtujesz marvela to wystarczy

Dobra spadam tylko nie wzywaj na pomoc tych prawdziwych fanbojów jak Dante99 czy Ryloth bo ja nie jestem Katedra by sie z wami bawić

użytkownik usunięty
ant887

Powiedział fanboj DC żegnam