Prośba o pooc: Prosze o zgłaszanie bo imwiecej tym lepiej, multikonciarza i chamskiego wulgarnego trolla Kinomaniak616 do adminów i moderatorów. Kinomaniak616 przysyła mi prywatne wiadomości mega wulgarne. Wkleję jedna z wiadomości, przekleństwa zamaskuje @ i * ale tak by były czytelne. Oto prawdziwa twarz Kinomaniak616: Cytuje jego wpis: ''Polska ku*wa twój ojciec to nie facet jesteś zwykłą polską ku*wą pie*dolę takich ludzi i żyję jak słutan jeb@ć MCU I DCEU tylko LOGAN!!!!'' Koniec cytatu. Im więcej zgłoszeń tym szybciej pozbędziemy się tego chama z tego portalu. Zostanie jeszcze jego drugie konto Ojzasz_Zaorany i prawdopodobnie Deborah_Snyder która dziwnym trafem zaatakowała po zdemaskowaniu Kinomaniaka616 jako Ojzasz_Zaorany. Jestem w stanie udostępnić wgląd w moje konto ,ale konkretnym userom, najlepiej admina by przejrzeli te wulgarne wpisy bo ten co pokazałem jest dość delikatny. Mogę wysłać hasło i stracić konto byle by pokazać prawdę o tym @#$%, Sprawiedliwości niech stanie się zadość! Mam szczera nadzieje ze pomożecie.