Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Scarlet Witch.

ocenił(a) film na 9

Scarlet Witch została oficjalnie potwierdzona w IW. Cieszycie się?
Ja bardzo, bo według mnie jest to świetna postać ;)
Więcej informacji znajdziecie pod tym linkiem:
http://comicbook.com/marvel/2016/04/20/scarlet-witch-confirmed-for-avengers-infi nity-war/

trechu

I przezyje w CW :) jupi!!! :)

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Też się cieszę. Elizabeth w tej roli jest niesamowita i nie chciałbym, żeby zginęła w Civil War :D

trechu

To byłby kolejny błąd Marvela ;) podobno zemo będzie okropny w filmie... Jego rola będzie rozczarowująca...

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Mam nadzieję, że nie zjednoczą się w tym filmie, żeby walczyć z Zemo. To ma być Civil War. ;)

trechu

No raczej. To ma być Rozłam Avengers ;) zapewne tylko Cap i kilka innych superbohaterów będzie z nim walczylo

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Avengers mają się pogodzić najwcześniej w Infinity War.

trechu

Pewnie w IW się znowu zjednoczą.

Potem kolejny rozłam (będzie tylko YA na ulicach, nie będzie po IW już Avengers chyba że Skrulle będą)

ocenił(a) film na 9
trechu

To super wiadomość :D Bałem sie tego, że mogą ja zabić w CW, a tu taka niespodzianka :D Podobno jeszcze w A:IW ma byc jeszcze potężniejsza niż jest :D oj będzie sie działo :D

Dann

Nauczy się manipulowac rzeczywistościa pewnie :)

ocenił(a) film na 9
Dann

Nie wiem czemu, ale im bliżej Civil War, tym bardziej jaram się postacią Wandy. I pomyśleć, że kiedyś mnie w ogóle nie interesowała. Może rzuciła na mnie jakiś urok :D

ocenił(a) film na 9
trechu

Mnie postać Wandy zaintrygowała odkąd pojawiły sie wiadomości, że Czasie Ultrona pojawi sie wraz z Pietro :d ale po samym filmie to po prostu mnie oczarowała dlatego tym bardziej nie moge sie doczekac jej w CW a w 3 cz. Avengers to już w ogóle :D juz teraz widac jak jej moce sie rozwinęły, a co dopiero będzie w IW :D

ocenił(a) film na 9
Dann

U mnie była podobna sytuacja :D