Wcześniej były to nie do końca jasne "plotki" teraz już wiadomo, że liczba postaci, która znajdzie się w IW będzie w granicach 60 może nawet koło 70.
naekranie pl/aktualnosci/scenarzysci-o-thanosie-i-bohaterach-avengers-infinity-war-847169
Oczywiście nie wszystkie, a nawet większość to będą role poboczne, ale i tak IW będzie pięknym zwieńczeniem wszystkiego co do tej pory widzieliśmy.
Na razie nigdzie nie było wzmianki o tej postaci.
Chyba, że zadebiutuje w którymś z kolejnych filmów Marvela, w co jednak wątpię bo uniwersum i tak już kipi od postaci, które będą w IW, a jeszcze czeka nad kilka debiutów.
Dla mnie też :)
Wiem że była plotka że Beyoncé miała zagrać Tigrę .
Dobrze że to była tylko plotka nie ma nic do niej ale ona jest przede wszystkim, bardzo dobrą piosenkarką aktorstwo moim zdaniem nie jest dla niej .
1.Ant Man
2.Kapitan Ameryka
3.Czarna Wdowa
4.Czarna Pantera
5.Spider Man
6.Iron Man ( ➕ Friday )
7.Sokole Oko
8.Falcon
9.War Machine
10.Zimowy Żołnierz
11.Vision
12.Scarlett Witch
13.Hulk
14.Thor
15.Doktor Strange
16.Kapitan Marvel
17.Wasp
18.Starlord
19.Gamora
20.Rocket
21.Grot
22.( mięśniak z Strażników Galaktyki)
23.Wolverine
24.Mistiqe ?
25.Profesor Xavier
26.Storm
27.Magneto
28.Głowica Hipersoniczna
29.Feniks ?
30.Rescue ?? ( Pepper Potts ? )
31.Stwór
32.Pan Fantastik
33.Niewidzialna kobieta
34.Żywa Pochodnia
35. ( X-Men z laserowymi oczami)
36.Madame Mask ( Whitney Stane )?
37.( metalowy X-Men )
38.Ghost Rider
39.( żona Hanka Pyma )
40.( dzieciak z Iron Mana 3 ) Iron Boy???
41.Paczka
42.-
43.-
44.Thora
45.( drugi Pająk )???
46.Magneto
47.Deadpool
48.Red Hulk
49.Nova
Tylko tyle udało mi się wymyślić. Wiem, przesadziłem z Ghost Riderem, i wcisnąłem tu byle kogo, ale podpowiadajcie , nie znam się na komiksach, oglądałem tylko filmy i seriale animowane
Tak, troche przesadziles ale nie z Ghost Riderem bo on jest juz nawet teraz w MCU ale z mutantami, na ktorych kompletnie nie widze szans. ;)
1. Steve Rogers / Capain America
2. Tony Stark / Iron Man
3. Bucky Barnes / Winter Soldier
4. James Rhodey / War Machine
5. Sam Wilson / Falcon
6. Natasha Romanoff / Black Widow
7. Clint Barton / Hawkeye
8. T'Challa / Black Panther
9. Vision
10. Wanda Maximoff / Scarlet Witch
11. Scott Lang / Ant-Man
12. Sharon Carter / Agent 13
13. Peter Parker / Spider-Man
14. Thor
15. Bruce Banner / Hulk
16. Nick Fury
17. Maria Hill
18. Hope Van Dyne / Wasp
19. Pietro Maximoff / Quicksilver (tak wiem, ze jest na ta chwile martwy)
20. Thanos
21. Stan Lee (cameo)
22. Thunderbolt Ross
23. Carol Danvers / Captain Marvel
24. Emil Blonsky / Abomination (moze wyciagna go z celi na rozrobe z Thanosem)
25. Johann Schmidt / Red Skull (Tesseract go gdzies przeniosl ale w Infinity War pojdzie o Infinity Stones)
26. Loki
27. Odin
28. Erik Selvig
29. Heimdall
30. Lady Sif
31. Fandral
32. Volstagg
33. Hogun
34. Nebula
35. Peter Quill / Star Lord
36. Gamora
37. Drax
38. Baby Groot
39. Rocket Raccoon
40. Blackagar Boltagon / Black Bolt
41. Medusalith Amaquelin Boltagon / Medusa
42. Crystal
43. Karnak
44. Maximus
45. Gorgon
46. Triton
47. Unspoken
48. Reader
49. Lockjaw
50. Daisy Johnson / Quake (pewnie juz jako dyrektor)
51. Robbie Reyes / Ghost Rider
52. Johnny Blaze / Ghost Rider (jesli odzyska moce)
53. Jeffrey Mace / Patriot (jesli dozyje)
54. Calvin Zabo / Mr Hyde (tak wiem, ze ma wyczyszczona pamiec, a jego formula nie zostala ukonczona)
55. Phil Coulson (zalezy czy bedzie im sie chcialo wytlumaczyc, ze zyje)
56. Matthew Murdock / Daredevil
57. Jessica Jones / Power Woman
58. Luke Cage / Power Man
59. Danny Rand / Iron Fist
60. Elektra Natchios / Elektra
61. Frank Castle / Punisher
62. Luis
63. Hank Pym
64. Stephen Strange / Doctor Strange (nie mam pojecia jak prawie moglam o nim zapomniec)
65. Wong
66. Mordo (jesli dozyje)
67. Joy Meachum
I prosze jest obiecane 67 postaci, sa to postacie, ktore juz pojawi sie w MCU lub takie, ktore zostal zapowiedziane. Numerki 40-49 radze traktowac z przymruzeniem oka bo to Inhumans zapowiedziani na wrzesien tego roku, jeszcze nie wiadomo, ktorych czlonkow rodziny krolewskiej zobaczymy ale ci wydali mi sie najbardziej pradopodobni. Prawdopodobni wydaja mi sie jacys slugusi Thanosa ale nie mam pojecia ktorzy.
Z przymrużeniem oka to do 61.
Inhumans na pewno nie będzie oraz nic nie wskazuje na to, żeby bohaterowie z seriali mieliby się pojawić w MCU. Nie ma porozumienia w tej kwestii u osób decyzyjnych w Marvel.
wiem ale inaczej nie da sie nazbierac 67 postaci, a skoro Fury jet potwierdzony, duzo wskazuje na to, ze Hill tez sie pojawi, Shield zostalo ponownie uznane za agencje dzialajaca zgodnie z prawem, Infinity War to uwienczenie wszystkiego co dotad wydarzylo sie w MCU to wydaje mi sie bardzo prawdopodobne, zepojawia sie jakies postaci z Agents of Shield, nie mysle o postaciach jak Fitz, Simmons czy May bo oni zostali stworzeni na podstawy serialu i w 616 sa od jakiegos roku ale jednak Daisy ma najwieksze szanse na udzial biorac pod uwage jej komiksowa historie i fakt, ze AoS to wlasciwie serial o niej, na Defendersow widze z wielu powodow mniejsze szanse niz na postaci z AoS i moze troche przesadzam z iloscia tych postaci ale 3-6 postaci z seriali powinny dac na spokojnie rade upchac w IW
1_http://www.filmweb.pl/news/W+%22Avengers%3A+Infinity+War%22+nie+b%C4%99dzie+67 +g%C5%82%C3%B3wnych+bohater%C3%B3w-117077
Liczba 67 dotyczy superbohaterów ( chyba ), złe charaktery odpadają
2_http://www.filmweb.pl/news/PLOTKA%3A+Kt%C3%B3ry+superbohater+Marvela+nie+pojaw i+si%C4%99+w+%22Avengers%3A+Infinity+War%22-120951
Przez licencje Spider Mana może nie być w Infinity War
3_Co do bohaterów z seriali to mam wątpliwości, bo musieliby ich wprowadzić do filmów nagle, w końcu nie wszyscy je oglądają i podczas filmów kilkukrotnie zadawaliby sobie pytanie 'Kto to ***** jest ?!'
4_Możesz dodać też pierwszą Wasp, Hank na bank ją w końcu znajdzie
5_Emil Blonsky / Abomination odniosłem wrażenie ,że Hulk go udusił łańcuchem, mylę się ? (Niesamowity Hulk)
6_Co do Czaszki się zgadzam, może jest generałem Thanosa ?
7_ODWOŁALI INHUMANS, przynajmniej jako film, będzie serial
1 jest potwierdzone, nie jest to oficjalna informacja, sprawdz dobrze jej zrodlo
2 znowu nie jest to oficjalna informacja ale w to da sie uwierzyc
3 sami bracia Russo powiedzieli, ze rozwazaja postaci z serialow
4 wydaje mi sie, ze ona umarla, a nawet jesli mialaby wrocic to pewnie w 'Ant-man i Wasp' bo w IW maja wyle watkow, ze nie beda tracic czasu i na to
5 Blonsky zyje i siedzi w celi na Syberii zostalo to potwierdzone w Agents of Shield- odcinek 1x13
6 jakiej czaszki?
7 wlasnie chodzilo mi o serial, Feige powiedzial, ze serial nie oznacza anulowana filmu ale nawet gdyby film o Inhumans mial sie pojawic to dopiero w 4 fazie