Jak myślicie czy avengersach 3 pojawi się thanos i strażnicy galaktyk? czy może nakręcą jakiś inny film w którym połączą strażników galaktyk i avengersów? No chyba, że są już jakieś informacje.
Według mnie raczej avengers'si 3 opowiedzą o wojnie pomiędzy ludem kree a ludem skruls. z tego co wiem obie nacje bardzo interesują się tym rejonem kosmosu. A Thanos był głównym wrogiem strażników galaktyki.
Fu.ck!!!!!! Nie mogę się doczekać czasów gdzie wszystkie prawa do postaci znów będzie miał marvel i wreszcie będą powstawać prawdziwe filmy!
tak. to ci ułatwi :) https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1653822_816565815026659_6835 77493_n.jpg
Czyli do potencjalnie nigdy? Biorąc pod uwagę plany Sony i Foxa to prawa do postaci nie wrócą jeszcze minimum przez 10 lat.
Ale chyba nie mają wyłącznych praw do skrulów. może co do niektórych ale chyba nie wszystkich. mogą też chyba zrobić tak jak z dziećmi magneto?
Wersja Skrulli z filmowego uniwersum Marvela, czyli Chitauri, pojawiła się już w "Avengers".
To zupełnie inna rasa niż skruliowie szczególności, że avengers w komiksie walczyło przeciwko skrullom i krilijczykom
Chitauri to odpowiednicy Skrulli z alternatywnego świata Ultimate (również z niego pochodzi czarny Fury, zresztą był wzorowany na Jacksonie). Filmowy świat czerpie po trochu z różnych serii, w tym przypadku wziął akurat z tej. Możliwe, że właśnie z powodu praw autorskich.
Thanos jest głównym wrogiem w Avengers 3 ale ponoć jest to duża i zakulisowa rola czyli pojawi się w kilku filmach trzeciej fazy pewnie w Thorze 3 i jakimś innym. Jeszcze jak go zagra Vin Diesel to się ojszczam.
a są jakieś oficjalne informacje czy tylko to są spekulacje? raczej nie Vin Diesel(on gra przecież już w strażnikach galaktyki). thanosa powinien zagrać duży, potężnie zbudowany aktor np. the rock, albo aktor z niesamowitym głosem a ciało zostanie zrobione komputerowo.
Vin Diesel ma idealny głos do tej roli a miał zagrać albo Visiona albo Thanosa Vision jest już obstawiony gra go aktor który podkłada głos sztucznej inteligencji Starka. Kevin Fagie wyraźnie zasugerował że Diesel ma drugą sekretną rolę u Marvela więc pewnie o to biega podejrzewam że dowiemy się dopiero w Strażnikach galaktyki.
według mnie Thanos pojawi się jeszcze
w Doctor Strange cameo
w Strażnicy Galaktyki 2 tu jestem na 80% pewny chociaż jego rola może być mniejsza niż w Strażnicy Galaktyki
Thor Ragnarok tu właściwie pojawi się wydaje mi się że będzie się szykował do ataku, co więcej Age Ultron wprowadził nas do Ragnaroka, jest również rękawica nieskończoności tak więc Thanos pojawi się jeszcze w 3-4 filmach III fazy :)