PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693758}

Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 209 tys. ocen
8,1 10 1 209139
7,7 84 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Czy tylko mnie zabolało, że najpewniej zabito te postaci... off screen? Sif nie było już w 'Ragnaroku', ale mimo wszystko chętnie bym zobaczył, jak chociaż Thor mija umierającą czy cokolwiek. Tak samo Valkyrie, która zapowiadała się na naprawdę świetną postać.

RobertSolski

nie sądzę, czy zabito off screen - nie po to wprowadzono Valkirię w Ragnaroku, żeby ją w następnym filmie ukatrupić, jest wojowniczką, mogła przeżyć jak Thor, mógł ją wcześniej odesłać Heimdall po pomoc - no i jakoś "odejście" innych postaci będzie musiało być odkręcone... a z niefabularnych powodów, to jest grana przez czarnoskórą aktorkę, więc raczej powinna wrócić dla przyciagniecia Afro-widzów na przygody Thora ;) Co do Sif, to tylko ona została z paczki przyjaciół Thora póki co, w dodatku w innych mediach jest miłością życia tego syna Odyna, więc nie byłoby dobrze tracić taki potencjał... Myślę że jest dla nich miejsce w A4, bo żeby wszystko odkręcić trzeba mieć z kim współpracować :)

ocenił(a) film na 8
IndianaKingston

patrzyłam też za walkirią na seansie i nie zauważyłam jej wśród zabitych, wydaje mi się że thanos powiedział że zabił połowę asgardczyków więc.... mam nadzieję że przeżyła :,'(

zuzwspaniala

Ja jestem pewna, że widziałam Valkirie wśród ciał. Przez moment jej charakterystyczną fryzurę, biały tatuaż na twarzy i zbroję. Ale może się mylę.

ocenił(a) film na 8
Chihire

damn...... to jeszcze trzeba będzie zweryfikować :o

Chihire

Thor też wyglądał jak nieżywy, zanim go "wycieraczki" nie zdjęły z szyby Strażników... Istnieje też opcja, że jest wśród "wyparowanych", podobnie jak Sif (ale nie jestem za pozbywaniem się postaci offscreen)

zuzwspaniala

jakiś zespół bohaterów będzie musiał to wszystko odkręcić, ale dowiemy się za rok (może jakiś przedsmak będzie w scenach po napisach Ant-Mana i Kapitan Marvel

ocenił(a) film na 9
RobertSolski

Sif w czasie Ragnaroku była podobno na ziemi, jej postać występuje w jednym z seriali Marvela.

ocenił(a) film na 9
tellchar

Wystąpiła tylko raz, i to w drugim sezonie, mniej więcej w czasie akcji "Mrocznego świata". Mylny trop :(