Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

wie ktoś jak oni to wszystko odkręcą teraz?

ocenił(a) film na 10
buritto

Antek jest rozwiązaniem

ocenił(a) film na 10
trzycha02

Plus Captain Marvel (Fury wysłał do niej na końcu wiadomość)

ocenił(a) film na 10
Freak_On_A_Leash

Nie wiem jednego czemu hulk nie chce wyjść

ocenił(a) film na 10
trzycha02

bo się cyka Thanosa

trzycha02

był do tej pory jak najsilniejszy dzieciak w klasie ale w końcu został ustawiony i chciał się schować

Konrad___o

dokładnie :)

ocenił(a) film na 8
buritto

Podroz w czasie. Dodam jeszcze, ze Fury wezwal Captain Marvel na pomoc, a akcja tego filmu ma sie rozgrywac w latach 90.
Mnie bardziej zastanawia co zrobia z tym w Agents of Shield.

keteek

kontaktowanie się "przez czas" i powtórka z X-men, ale od innej stajni? To by nie było dobre... Cała nadzieja w lakonicznym Dziwnym Doktorku ;)

IndianaKingston

albo grzebanie w wspomnieniach za pomocą technologii Starka z początku Civil War'a

ocenił(a) film na 10
Konrad___o

czy ktoś wie skąd tam się wziął Red Skull jeśli to był faktycznie on? muszę sobie odkurzyć Kapitana bo luki w głowie mi się już porobiły :P

ocenił(a) film na 8
kasiap_18

To byl Red Skull. Tesseract go gdziej wyrzucil. Hydra uwazala go za zmarlego ale fani od dawna spekulowali, ze siedzi gdzies w kosmosie.

ocenił(a) film na 10
keteek

o właśnie, też myślałam że nie żyje także na początku myślałam że to Śmierć a potem gość co wygląda jak Red Skull i konsternacja czy to tylko podoby typ czy serio on

ocenił(a) film na 8
kasiap_18

Tez pare razy szukalam Smierci w tym filmie. :P Nie wiem czemu ale kiedy zobaczylam mloda Gamore od tylu w tej sekwencji snu to bylam pewna, ze to Smierc. No i oczywiscie lewitujacy Red Skull. ;) Troche szkoda, ze jej nie wprowadzili ale i tak lepsze to niz jakby mieli ja zastapic Hela. ;)

ocenił(a) film na 10
keteek

Ja mślałem, że Red Skull to Śmierć. Nie poznałem go, cholera :D

kasiap_18

w "Kapitanie..." nie ma odpowiedzi, w tym filmie RS mówi o wygnaniu i pilnowaniu za karę kamienia duszy