był do tej pory jak najsilniejszy dzieciak w klasie ale w końcu został ustawiony i chciał się schować
Podroz w czasie. Dodam jeszcze, ze Fury wezwal Captain Marvel na pomoc, a akcja tego filmu ma sie rozgrywac w latach 90.
Mnie bardziej zastanawia co zrobia z tym w Agents of Shield.
kontaktowanie się "przez czas" i powtórka z X-men, ale od innej stajni? To by nie było dobre... Cała nadzieja w lakonicznym Dziwnym Doktorku ;)
czy ktoś wie skąd tam się wziął Red Skull jeśli to był faktycznie on? muszę sobie odkurzyć Kapitana bo luki w głowie mi się już porobiły :P
To byl Red Skull. Tesseract go gdziej wyrzucil. Hydra uwazala go za zmarlego ale fani od dawna spekulowali, ze siedzi gdzies w kosmosie.
o właśnie, też myślałam że nie żyje także na początku myślałam że to Śmierć a potem gość co wygląda jak Red Skull i konsternacja czy to tylko podoby typ czy serio on
Tez pare razy szukalam Smierci w tym filmie. :P Nie wiem czemu ale kiedy zobaczylam mloda Gamore od tylu w tej sekwencji snu to bylam pewna, ze to Smierc. No i oczywiscie lewitujacy Red Skull. ;) Troche szkoda, ze jej nie wprowadzili ale i tak lepsze to niz jakby mieli ja zastapic Hela. ;)