Gdyby w avengers infinity war pojawili się wszyscy bohaterowie marvela . Co o tym myślicie ?
Ale tak nie będzie.
Słyszałem gdzieś że tacy bohaterowie jak Falcon,War Machine itp.itd.etc. mają zginąć.
Przypominam że w komiksie Drax wyrwał serce(!) Thanosowi.
Nie wiadomo jak może się wszystko potoczyć, chociaż też myślę, że nie wyrwał, by serca Thanosowi. A według Ciebie, kto powinien pokonać Thanosa?
Wyrwał serce?! Całkiem nieźle. Na pewno to większy dorobek niż zabicie sług Ronana. :D
Według mnie słusznie że zabił go Drax. Ale myślałem że np.Ultron,Thor,Nova lub sam się zabije. Lub Ktoś zabije go rękawicą.
Jak Ultron miałby go zabić? Przecież sam jest czarnym charakterem. Tak przy okazji, gdzie widziałeś film!?
Jak Ultron miałby go zabić skoro jest czarnym charakterem? A przy okazji, gdzie widziałeś film ?!
no moze a wiesz jacy? chcesz dołaczyc do moich znajomych scorpion6 jak tak to poprosze o zaproszenie
Przewiduję tak infinity war part 1 - War Machine , Falcon , Vision ,Scarlet witch,Spiderman, Ant-man,Captain Marvel , Black Panter.(Może będzie ich więcej). Infinity war part 2 - Iron man,hulk,thor,kapitan ameryka,black widow,hawkeye wrócą i im pomogą .Ale mogą tam w 1 części kogoś uśmiercić.hmm zależy od scenariusza.