Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

fajnie by było ...

ocenił(a) film na 10

Gdyby w avengers infinity war pojawili się wszyscy bohaterowie marvela . Co o tym myślicie ?

jp2

Wtedy byłyby 5 części a zmarła by ¼ superbohaterów. Albo ½.

ocenił(a) film na 10
LordVader345

Niekoniecznie

ocenił(a) film na 10
LordVader345

Mogliby zginąć wsszyscy

jp2

Ale tak nie będzie.

Słyszałem gdzieś że tacy bohaterowie jak Falcon,War Machine itp.itd.etc. mają zginąć.

Przypominam że w komiksie Drax wyrwał serce(!) Thanosowi.

ocenił(a) film na 9
LordVader345

po tym jak Drax dostał łomot od Ronana jakoś tego nie widze :D

krusader

Jestm pewien że n.p. Thanos zabije Gamorę a on ze wściekłości

ocenił(a) film na 8
krusader

Nie wiadomo jak może się wszystko potoczyć, chociaż też myślę, że nie wyrwał, by serca Thanosowi. A według Ciebie, kto powinien pokonać Thanosa?

ocenił(a) film na 8
LordVader345

Wyrwał serce?! Całkiem nieźle. Na pewno to większy dorobek niż zabicie sług Ronana. :D

Rafalino_1000

No. Sam przeczytałem komiks. Bardzo emocjonujący.

ocenił(a) film na 8
LordVader345

Kto według Ciebie powinien zabić Thanosa?

Rafalino_1000

Według mnie słusznie że zabił go Drax. Ale myślałem że np.Ultron,Thor,Nova lub sam się zabije. Lub Ktoś zabije go rękawicą.

ocenił(a) film na 8
LordVader345

Jak Ultron miałby go zabić? Przecież sam jest czarnym charakterem. Tak przy okazji, gdzie widziałeś film!?

ocenił(a) film na 8
LordVader345

Jak Ultron miałby go zabić skoro jest czarnym charakterem? A przy okazji, gdzie widziałeś film ?!

jp2

Thor będzie na bank ,Chris Hamsworth ma jeszcze kontrakt na 3 filmy

scorpion6

wszyscy bohaterowie to za duzo co o tym sadzicie?

marvelfan_filmweb

Kto tam wie może z 20 będzie :)

scorpion6

no moze a wiesz jacy? chcesz dołaczyc do moich znajomych scorpion6 jak tak to poprosze o zaproszenie

marvelfan_filmweb

niestety nie wiem

scorpion6

no to szkoda a chcesz dolaczyc do moich znajomych jak tak to poprosze o zaproszenie

ocenił(a) film na 7
marvelfan_filmweb

CO JEST Z TOBĄ NIE TAK?

marvelfan_filmweb

Przewiduję tak infinity war part 1 - War Machine , Falcon , Vision ,Scarlet witch,Spiderman, Ant-man,Captain Marvel , Black Panter.(Może będzie ich więcej). Infinity war part 2 - Iron man,hulk,thor,kapitan ameryka,black widow,hawkeye wrócą i im pomogą .Ale mogą tam w 1 części kogoś uśmiercić.hmm zależy od scenariusza.

scorpion6

a ja przewiduje infinity war part 1 war machine , falcon, vision, scarlet witch, spiderman, ant man, captain marvel , black panther, infinity war part 2 iron man, hulk, thor, kapitan ameryka, black widow, hawkeye moga tez usmiercic kogos w 1 zobaczymy w 2018 roku