Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

nie wiem jak to będzie
tak się przyzwyczaiłam to kapitana, iron mana oni byli Avengersami co to za film bez nich
słabo słabo
tak kochałam filmy, teraz to już nie będzie to samo

alfaomega2001

Coś się kończy i coś się zaczyna.

ocenił(a) film na 9
juchacz17

no wiem ale tak nagle koniec mogli chociaż trochę scen jeszcze z nimi zrobić a tak to jest po prostu jakby zupełnie inny film tyle że o tym samym tytule
może chociaż Iron Mana 4 zrobią ♥

alfaomega2001

Przecież oni grają w części III i IV... Do 2019 możemy się nimi cieszyć a potem się zobaczy. Luz :)

ocenił(a) film na 9
balex

No właśnie w obsadzie ich nie ma więc chyba nie będą w infinity war
jedyne gdzie jeszcze możemy spotkać kogoś ze starej obsady to Thor i Iron Man 4 (może) no i spider man trochę będzie Robert ale poza tym to nie wiem czy jeszcze coś będzie już nawet w Kapitanie nie byli wszyscy

alfaomega2001

Obsada nie jest zaktualizowana na Filmwebie. Podczas premiery Czasu Ultrona oglądałam dziesiątki wywiadów z Chrisem Hemsworthem i Chrisem Evansem. Obaj zgodnie twierdzili, że mają kontrakty na jeszcze 3 filmy z MCU. Evans: Civil War, Avengers III, Avengers IV. Hemsworth: Ragnarok, Avengers III, Avengers IV. Robert Downey Jr podpisuje kontrakty indywidualnie do każdego filmu, dlatego pojawi się w nowym Spider-Manie. Podczas premiery Wojny Bohaterów Chris Evans i Robert potwierdzili, że spotkają się przynajmniej jeszcze raz (Infinity War). Evans wiele razy przekonywał, że uwielbia MCU i jeśli nie pozwolą mu pozostać Capem po Avengers IV, to chce być z nimi związany np. jako reżyser lub producent. Thora i Hulka nie było w Wojnie Bohaterów, bo kolej wydarzeń na to nie pozwalała. A plan akcji mają już ułożony aż do 2019 roku i wszystko musi pasować.
Na 100% kto pojawi się w Infinity War to:
Chris Pratt jako Star-Lord
Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange
Elizabeth Olsen jako Scarlet Witch
Chris Hemsworth jako Thor
Chris Evans jako Capitan America
Sebastian Stan jako Winter Soldier
Josh Brolin jako Thanos
Jeremy Renner jako Hawkeye
Paul Bettany jako Vision
Benedict Wong jako Wong
Co do reszty to podejrzewam, że też będą. Zdjęcia zaczynają się z końcem stycznia i mają trwać jakieś 9 miesięcy, więc w takim okresie czasu na pewno da się pomieścić resztę ekipy. Wojna Bohaterów pobiła rekord postaci z komiksów na ekranie. W wielkim finale nie może być inaczej. Trzeba być cierpliwym. Ja czekam na oficjalne potwierdzenie udziału Scarlett Johansson i Toma Hiddlestona :)

ocenił(a) film na 9
balex

Nie znam cię, ale już cię kocham♥!
dzięki tobie jestem spokojna
i dzięki za cierpliwość!♥

alfaomega2001

MCU mam obcykane i służę pomocą i informacjami. Pozdrawiam :)

alfaomega2001

No i myślę, że reszta Strażników Galaktyki też pojawi się w komplecie
Też bym chciała Iron Mana 4, ale są większe szanse, że będzie Captain America 4 niż kolejne części ze Starkiem.

alfaomega2001

Tom Holland pojawi się jako Spider-Man- aktor potwierdził w wywiadzie dla Vogue
Zoe Saldana pojawi się jako Gamora- aktorka potwierdziła podczas wywiadu przed galą rozdania Złotych Globów

balex

Karen Gillan pojawi się epizodycznie jako Nebula w dwóch kolejnych częściach Avengers- aktorka potwierdziła dziś w wywiadzie dla BBC

balex

Pom Klementieff potwierdziła wczoraj na swoim Instagramie, że powróci w roli Mantis w A:IW

balex

Możliwy powrót Benicio Del Toro w roli Kolekcjonera. Aktor był widziany w Atlancie, gdzie obecnie trwają zdjęcia. Przypadek? Na razie znalazłam dwa źródła tej informacji. Ale to nic oficjalnego, chociaż ma sens :)