Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

W filmie brakowało mi żółwi ninja i rycerzy jedi. No i dziadki muppety mi mogły przypierniczyć komuś laską kilka razy.

Marek_Pietkiewicz

Rozumiem, że szedles na retrospektywe Woody Allena i pomyliłeś sale, czasem tak bywa ale to Twoja wina, że nie wyszedles a nie filmu :)

ocenił(a) film na 3
JohnTheBrave

Dla mnie taki miszmasz świadczy o braku pomysłu. Jak nawrzuca się do jednej kotła wszystko co się ma, to nie znaczy, że wyjdzie z tego dobra zupa.

ocenił(a) film na 7
Marek_Pietkiewicz

Hahaha wiesz, że te filmy robią na podstawie komiksu ? I to nie jest wizja reżysera ile będzie postaci, tylko głównie opierają się na tym co było w tych komiksach.

Marek_Pietkiewicz

Ewidentnie widać, że nie oglądałeś poprzednich części, nie zżyłeś się z bohaterami, więc Ci to wszystko nie pasuje.

ocenił(a) film na 8
Marek_Pietkiewicz

Tylko ten film to odpowiednik komiksowego "eventu" na tym to polega że bierze się znane postacie i stawia się je przeciwko dużemu zagrożeniu...

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 10
Marek_Pietkiewicz

Poprostu nie twój klimat. Rozumiem ,że można takich widowisk nie lubić. Ja od dziecka to oglądam,czytam dużo nie tylko komiksów. Dla mnie fenomenalny Blockbuster

ocenił(a) film na 9
Marek_Pietkiewicz

Słaby trolling .
Kolega JohnTheBrave nieźle cie zaorał.
Pozdrawiam serdecznie.

dziuzeppe

"Ajajaj, fuj, zostawcie nas!!! Jak sie wam nie podbal film to po co na niego szliscie? Film nie musi byc sztuką!! Baranie, to jest oparte na komiksach! Nie zmasz sie, nie wypowiadaj sie! PRZECIEŻ NIKT CI NIE KAZAL NA TO ISC! MOIM ZDANIEM TEN FILM BYL CALKIEM SPOKO, NIE ROZUMIEM CZEMU GO TAK HEJTUJESZ" Typowe wypowiedzi krytykujace krytyczne wypowiedzi na temat marveloZy/dc i tego całego guwienka hehehe

ocenił(a) film na 8
Woops_Piwko

Ciężko nazwać to krytyką jeśli wypowiadają się osoby, które po prostu nie lubią tego gatunku. W innym temacie użytkownik ocenia film po plakacie i zwiastunie... Coś na zasadzie nie czytam tego gow... Tolkiena czy Rowling, bo to dla niedorozwiniętych dzieci jest, ja czytam tylko poważnych autorów.

Super jak ktoś chce ocenić film w stosunku do jemu podobnych, wtedy te oceny mają jakiś sens.

ocenił(a) film na 9
Woops_Piwko

Serio? 1/10? Z całym szacunkiem, być może się mylę, ale mam wrażenie, że nawet bez oglądania filmu, po prostu dajesz mu 1, bo nie lubisz tego typu widowiska.

ocenił(a) film na 9
Woops_Piwko

Musiałeś mieć trudne dzieciństwo, chłopcze.
Pozdrawiam uprzejmie.

Marek_Pietkiewicz

Ale chociaż miałeś armię Goro i olbrzymiego Tyriona Lannistera - trzeba się cieszyć z tego co ci dają.

ocenił(a) film na 3
Ancient_Behemoth

Peter D. faktycznie mnie rozbawił. :)