Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 211 tys. ocen
8,1 10 1 210858
7,6 68 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

zakończenie

ocenił(a) film na 10

Witajcie.
Kto mi wyjaśni co się wydarzyło po ataku thora na thanosa?Thanos zginął?widać że rękawica uległa zniszczeniu ale co dalej? Dlaczego wiekszość bohaterów rozpłyneła się w powietrzu i dlaczego nie wszyscy?

ocenił(a) film na 10
kinoman4

Rękawica nie uległa zniszczeniu bo po tym pstryknięciu palcami(gdzie wtedy ginie połowa wszechświata, dlatego tylko połowa superbohaterów umarła), Thanos teleportuje się w jakieś miejsce. Krótko mówiąc Thanos zrobił to co chciał. Czy umarł sam nwm.

ocenił(a) film na 9
1000_Swiatow

No Thanos sobie siadł i patrzał na zachód słońca, więc żyje (poza tym powiedział do Thora, że powinien celować w głowę).

ocenił(a) film na 10
kinoman4

A ta mała zielona postać na końcu koło thanosa?miałem dziwne odczucie że to młoda gamora...

ocenił(a) film na 9
kinoman4

bo to ona

ocenił(a) film na 10
Gerard546

To jakim cudem ona jest znowu mała i zyje?przecież thanos ja zabił,znowu jakas tajemnicza kwestia czy mi cos umknelo podczas filmu?

ocenił(a) film na 10
kinoman4

To raczej wina tego że Thanos poświęcił ją by zdobyć kamień duszy. Gdy użył pełnej mocy rękawicy kamień dał mu pewnego rodzaju wizję. Potem wrócił do rzeczywistości. Samo wyzwolenie tak wielkiej mocy nieco zniszczyło rękawicę.