Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

?

ocenił(a) film na 10

hej. Mam dylemat, ponieważ w niedziele mam iść do kina na avengers, ale zastanawiam
się nad filmem faceci w czerni 3 prosze o pomoc:)

ocenił(a) film na 10
014asia014

Avengers lepsze fabuła i wo gule kto nie lubi superbohaterów

ocenił(a) film na 7
014asia014

Ja nie lubię superbohaterów.
Oba filmy są dobre. Fabularnie Avengers jest słaby, Faceci w czarnych garniturach prezentują się trochę lepiej pod tym względem, ale też szału nie ma.
Jak już miałaś iść na Avengers to idź ;) Chyba że jesteś fanką Facetów w Czerni.

Anthrax91

Na Avengers,super fabuła,efekty,humor,gra aktorska,muzyka.

A Faceci W Czerni 3 są naprawdę słabi,poprzednie 2 czesci byly b.dobre a w tej: nudna i oklepana fabuła,motyw muzyczny z poprzednich części praktycznie nieslyszalny,jak na 215 mln budżetu efekty specjalne i sceny akcji można policzyć na palcach jednej ręki.
Na plus Josh Brolin,i jako takie w miare efekty 3D . Odradzam MiB 3.

ocenił(a) film na 8
transformers567_fw

Jestem ogromnym fanem tego filmu, jako świetnego odwzorowania komiksów, ale gdzie tu była świetna fabuła?

014asia014

oba filmy są dobre. 3D, fabuła, efekty są znacznie lepsze w Avengers, trzeba znać niestety Hulka, IM1 i 2, Thora, CA.

ocenił(a) film na 7
pro1978

Ludzie, gdzie Wy tu macie świetną fabułę, fabuła? Efekty zdecydowanie na plus dla Avengers. Znajomość Hulka , Iron Mana i reszty nie jest aż tak bardzo konieczna.

Anthrax91

No dobra fabuła może nie jest jakaś wybitna ( "grupa osób ratuje świat";-))), ale znajomość poprzednich filmów jest wskazana dla osób, które nie znają świata Marvela, tak jak np. moja żona:-)).

pro1978

Chodzi o to że jak na komiks,Fabuła jest dość inteligentna i nie ma tu "czarów" tylko jedno bierze sie z drugiego.

ocenił(a) film na 10
014asia014

Avengersi moim zdaniem mają więcej humoru :) Można się pośmiać (Tony Stark <3). I efekty też na plus dla Avengersów :)