Jak dla mnie mogli by dołączyć Jakea Gyllenhaala ''Prince of Persja'', i Haydena Christensena ''Jumper'' ,dodać trochę mistycznego klimatu,mógł by wyjść znakomity film. Kino to kino, wszystko jest dozwolone........
Chyba nic dobrego nie może wyjść z połączenia superbohaterów z księciem Persji i skoczkiem. Christensen to gówniany aktor
Nie wiem, Jumper pojawiał by się tam i tu...Książę biegał by z mieczykami i klepsydrą przy akompaniamencie zróżnicowanych figur gimnastycznych, kto wie?
To może najlepiej dorzucić do tej ekipy Darth'a Vadera i Blade'a. Jeden zabijałby wszystko co się rusza a drugi szukał wampirów.
Hah :) Wydaję mi się że Książe Persji by nie pasował do klimatów Kapitana Ameryki i tej zabujczej Black Window :D Po za tym ci są z Marvele ten z persji z Disneya a Jumper nie wiem z czego... ale raczej nie z marvela :) O! to może jeszcze gdzieś tam wsadzić Belle Swan i Frodo Baginsa.
Mam pytanko...czy ktoś może pamięta film bodajże z 1987roku odtwórca roli głównej był podobny do Thomasa Hadena Churcha.Akcja rozgrywa się w jakiejś wiosce samurajskiej ,o ile pamiętam główna postać (Amerykanin)szkolił się na wojownika .Przypominam sobie też scenę ,gdzie musiał przejść rytuał zakopania w ziemi całego ciała oprócz głowy.Tradycja ta miała na celu przeżycie własnej śmierci za życia.Czy ktoś kojarzy tytuł tego filmu?
omg chyba muszę być bardziej dosłowny bo widzę że kiepsko z interpretacją. Autorka tematu zaproponowała wsadzenie bohaterów z filmów które pasują jak pięść do nosa do uniwersum filmu, więc skomentowałem że to jest robienie cyrku dziwadeł z filmu.