Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347653
6,9 60 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Czego 2 części nie możecie się bardziej doczekać Capitana Ameryki czy Thora ja osobiście
nie mogę się bardziej doczekać Capitana Ameryki : D

ocenił(a) film na 8
Dr4kOn3K

Nie wiem bo jeszcze nie oglądałem obu tych dwóch filmów. Czekam na wydanie dvd. Dodam jedynie, że czekam na Iron Mana 3, bo obie poprzednie części mi się naprawdę bardzo podobały.

ocenił(a) film na 9
Dr4kOn3K

Kapitan w naszych czasach nie będzie miał już tego samego klimatu :

barin10

No klimatu już takiego nie będzie ale prawdopodobnie będzie w Avengers to już zawsze jakieś pocieszenie będzie fajna dobra ekipa i jeszcze jakąś złą ekipę muszą zmontować i wtedy możemy się spodziewać Bardzo dobrego seansu o ile reżyser się postara. : D

Dr4kOn3K

Na Kapitana bo jedynka mi się bardziej od Thora podobała.

ocenił(a) film na 9
neo_angin

Mi też.

napruto

Captain, jak dla mnie ciekawsza historia niz w Thorze byla.

ocenił(a) film na 9
Exelsio

I był bardziej wciągający.

Exelsio

To ciekawe. Mi o wiele bardziej Thor się spodobał niż Captain. W Ameryce było za dużo kiczu, muzyka dla mnie do bani, no i w ogóle jakoś średnio mi się on widział.

Peeves

A ja powiem szczerze, wolałbym wprowadzenia nowych postaci do filmowego uniwersum niż kolejne części. Ant-Man, Black Panther itd.

ocenił(a) film na 10
Grievous

Grievous właśnie powinna tu być historia Ant Mena, Wasp, Black Panthery i Sokole Oka.

Swoją drogą najbardziej nie moge się doczekać Hulka 2 . Szkoda że Te wszystkie kontynuacje będą dopiero po filmie The Avenger powinna być skończona historia bohaterów a potem dopiero Drużyna cała.