zgadzam sie, ten film to porazka...po 30-40 min mialem ochote wyjsc z sali...ocena totalnie zawyzona, chyba to ocenialy jakies dzieci ponizej 15 lat albo fanboye marvela...szkoda kasy!
Film zdecydowanie 10/10. Wkurzają mnie ludzie, którzy nie lubią Marvela i jadą te filmy. Tak jak ty kaju. Szkoda kasy? Chyba tylko ty masz takie zdanie. Film jest w pierwszej setce i zasługuje na to. A co do czarnego Nicka Fury to albo nie czytałeś komiksów gdzie Fury jest czarny od jakiegoś już czasu albo jesteś rasistą.
Zdecydowanie 10/10 to ty możesz postawić kolcka w kiblu przy jury złożonym z pana hankey'a. Gdzie napisałem,że nie lubie marvela? Co do Nicka masz racje, sprawdziłem, ale to zależy od edycji i tyle.
Ok, możesz mieć swoje zdanie ale on może mieć swoje i jeżeli film mu się nie podobał to uszanuj jego opinię.
Smieszni jestescie. Ten film byl jednym z najlepszych jakie w zyciu obejrzalam. Jesli ktos mowi ze w tym filmie nie bylo akcji to chyba go w ogole nie ogladal albo jest tak zazdrosny ze rzucil slaba ocene na przekor. A Ty kaju na prawde reprezentujesz soba bardzo niski poziom jak kolega wyzej grzecznie to ujal ;>
Ok , a jak będę ja odwiedzał , to wyprowadzę na spacer twoją matkę może w końcu wysika się jak na psa przystało .No ale taki kundel wątpię.
Racja,w tym filmie zbyt dużo myślą a nie działają i na prawdę ten film potrafi nieco przy nudzić.
Ten film jest nudny. Thor przebija go conajmniej dwukrotnie. Swoją ocenę zawdzięcza chyba tylko temu ze długo trzeba było na niego czekać. Akcji jest 3 razy mniej niż powinno być w takiej produkcji. Bo przecież ten film nie ma nic innego do zaprezentowania i nawet w tym aspekcie daje d***. Jak w piosenkach pitbulla: 90% gadania 10% konkretnego nap****(nie zebym lubił tego typu muzykę). Nie podoba mi się motyw ataku kosmitów, zwyczajnie odgrzewany kotlet, w tym roku wyszły chyba 3 podobne filmy z takim motywem(chociazby battleship bitwa o ziemię). Nie wiem jak było w komiksie ale mogli wymyślić coś innego. A i jeszcze coś: polski dubbing to była porazka ;)