Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Rozczarowanie przez duże R. Mało akcji, Nick Furry jest czarny.....

niechcenicku_fw

zgadzam sie, ten film to porazka...po 30-40 min mialem ochote wyjsc z sali...ocena totalnie zawyzona, chyba to ocenialy jakies dzieci ponizej 15 lat albo fanboye marvela...szkoda kasy!

kaju1301

Reprezentujesz sobą bardzo niski poziom mój drogi.

ocenił(a) film na 1
roach22

Ty też .

niechcenicku_fw

Film zdecydowanie 10/10. Wkurzają mnie ludzie, którzy nie lubią Marvela i jadą te filmy. Tak jak ty kaju. Szkoda kasy? Chyba tylko ty masz takie zdanie. Film jest w pierwszej setce i zasługuje na to. A co do czarnego Nicka Fury to albo nie czytałeś komiksów gdzie Fury jest czarny od jakiegoś już czasu albo jesteś rasistą.

JohnnyDepp4LIFE

Zdecydowanie 10/10 to ty możesz postawić kolcka w kiblu przy jury złożonym z pana hankey'a. Gdzie napisałem,że nie lubie marvela? Co do Nicka masz racje, sprawdziłem, ale to zależy od edycji i tyle.

ocenił(a) film na 8
JohnnyDepp4LIFE

Ok, możesz mieć swoje zdanie ale on może mieć swoje i jeżeli film mu się nie podobał to uszanuj jego opinię.

ocenił(a) film na 10
niechcenicku_fw

Smieszni jestescie. Ten film byl jednym z najlepszych jakie w zyciu obejrzalam. Jesli ktos mowi ze w tym filmie nie bylo akcji to chyba go w ogole nie ogladal albo jest tak zazdrosny ze rzucil slaba ocene na przekor. A Ty kaju na prawde reprezentujesz soba bardzo niski poziom jak kolega wyzej grzecznie to ujal ;>

ocenił(a) film na 1
Alexie

Aha ciekawe prowadzisz życie .

Kileeer

ciekawsze od twojego forumowa pipo.

ocenił(a) film na 1
aew4334555

Co tam w burdelu słychać ?"

Kileeer

spytaj sie matki.

ocenił(a) film na 1
aew4334555

Ok , a jak będę ja odwiedzał , to wyprowadzę na spacer twoją matkę może w końcu wysika się jak na psa przystało .No ale taki kundel wątpię.

Kileeer

lol twoje pojazdy sa tak samo zenujace jak ty leszczyku.

ocenił(a) film na 1
aew4334555

Pojazdy ja tylko robię dobry uczynek . <drapdrap> o spadłeś .

Kileeer

dla wlasnego dobra zamilcz,juz mi sie znudzilo twoje samo upokorzenie.

ocenił(a) film na 1
aew4334555

To spadaj trolu !

Kileeer

mow do reki psi wentylu.

ocenił(a) film na 1
aew4334555

szkoda słów na takie gówno .

Alexie

Fan Marvela ;) Który film z ekranizacji komisu najbardziej Ci się podobał?

ocenił(a) film na 7
niechcenicku_fw

Racja,w tym filmie zbyt dużo myślą a nie działają i na prawdę ten film potrafi nieco przy nudzić.

ocenił(a) film na 7
JackRobertkokos

Ten film jest nudny. Thor przebija go conajmniej dwukrotnie. Swoją ocenę zawdzięcza chyba tylko temu ze długo trzeba było na niego czekać. Akcji jest 3 razy mniej niż powinno być w takiej produkcji. Bo przecież ten film nie ma nic innego do zaprezentowania i nawet w tym aspekcie daje d***. Jak w piosenkach pitbulla: 90% gadania 10% konkretnego nap****(nie zebym lubił tego typu muzykę). Nie podoba mi się motyw ataku kosmitów, zwyczajnie odgrzewany kotlet, w tym roku wyszły chyba 3 podobne filmy z takim motywem(chociazby battleship bitwa o ziemię). Nie wiem jak było w komiksie ale mogli wymyślić coś innego. A i jeszcze coś: polski dubbing to była porazka ;)