Mocne 7, mogłoby być lepiej, gdyby był Spider-Man. Na duży plus Robin, choć grała drugoplanową rolę. ;)
Dokładnie miło jest ją zobaczyć w jakimś lepszym filmie może jej kariera teraz ruszy z miejsca. Spider-man nie mógł się pojawić bo jak na razie inne studio ma prawo do tej postaci.
Ktoś tutaj pisał że te studia po sukcesie avengers mogą się dogadać to wtedy te historie mogłyby zostać połączone i pajączek pojawił by się np. w avengers 2
Byłoby fajnie, ale scenariusz by się rozpadł, ze względu iż obaj wielcy bohaterowie działali w tym samym mieście, a o sobie by nic nie wiedzieli podobnie jak mieszkańcy miasta.
Czy oglądając iron mana była wzmianka np o tym co wyprawiał hulk ? Nie posypał by się po prostu umieściliby te wydarzenia w innym czasie np spider man pokonałby lizarda przed inwazją czatari w avengersach. Wtedy nikogo w NYC nie było z tych bohaterów bo tony się tam przenosi dopiero po wydarzeniach z im2
To by był cud. Ja jedynie słyszałem, a raczej czytałem, iż Andrew Garfield bardzo by chciał dołączyć do Mścicieli, lecz aktor nie ma tu nic do gadania (źródła nie podam bo nie chce mi się szukać :P). Ale gdyby studia się dogadały to by było całkiem ciekawie.
Jak dla mnie jest to ostania szansa bo kiedy marvel zacznie robić kolejne filmy z mścicielami nie będzie już możliwości jak wcisnąć x-menów spidermana czy F4. Chyba że jakieś reboty po powrocie praw do marvela ale coś czuje że to i tak by się nie kleiło.