Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

7/10

ocenił(a) film na 7

Mocne 7, mogłoby być lepiej, gdyby był Spider-Man. Na duży plus Robin, choć grała drugoplanową rolę. ;)

neo18108

Dokładnie miło jest ją zobaczyć w jakimś lepszym filmie może jej kariera teraz ruszy z miejsca. Spider-man nie mógł się pojawić bo jak na razie inne studio ma prawo do tej postaci.

ocenił(a) film na 7
roach22

Jak to? Z tego co kojarzę to Spider-man też jest Marvel'a...?

neo18108

Ktoś tutaj pisał że te studia po sukcesie avengers mogą się dogadać to wtedy te historie mogłyby zostać połączone i pajączek pojawił by się np. w avengers 2

ocenił(a) film na 7
roach22

Byłoby fajnie, ale scenariusz by się rozpadł, ze względu iż obaj wielcy bohaterowie działali w tym samym mieście, a o sobie by nic nie wiedzieli podobnie jak mieszkańcy miasta.

Mojzesz_trzeci

Czy oglądając iron mana była wzmianka np o tym co wyprawiał hulk ? Nie posypał by się po prostu umieściliby te wydarzenia w innym czasie np spider man pokonałby lizarda przed inwazją czatari w avengersach. Wtedy nikogo w NYC nie było z tych bohaterów bo tony się tam przenosi dopiero po wydarzeniach z im2

ocenił(a) film na 10
roach22

To by był cud. Ja jedynie słyszałem, a raczej czytałem, iż Andrew Garfield bardzo by chciał dołączyć do Mścicieli, lecz aktor nie ma tu nic do gadania (źródła nie podam bo nie chce mi się szukać :P). Ale gdyby studia się dogadały to by było całkiem ciekawie.

IronHulk12

Jak dla mnie jest to ostania szansa bo kiedy marvel zacznie robić kolejne filmy z mścicielami nie będzie już możliwości jak wcisnąć x-menów spidermana czy F4. Chyba że jakieś reboty po powrocie praw do marvela ale coś czuje że to i tak by się nie kleiło.

neo18108

Ale i tak dużo była na ekranie.

michal_marks5

Wciśnięcie spider mena miało by jakiś sens.Dlatego,że wyszła dopiero 1 część rebootu o Spider Menie i wydarzenia mogły by się zazębić co by prowadziło do występu Spider Mena w Avengers 2..A trylogia X Men nie klei się z X:First Class,więc czekam na powrót do Marvela i rebooty.