Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

W kinie byłam na Avengers przypadkiem i jestem mile zaskoczona. Film interesujący od pierwszej do ostatniej minuty, fajne teksty, ciekawe postacie. Dodam, że nie oglądałam ani Hulka, ani Iron Mana, ani innych filmów z których postacie tu występowały.

ocenił(a) film na 7
misia_7

O, to jak nie oglądałaś to w szczególności polecam Ci Iron Mana (dwójka troche lepsza, ale jedynka też niezłą) Humor, świetne aktorstwo i ciekawa akcja z udanymi efektami specjalnymi. Bo w Avengers jest właśnie sporo nawiązań do poprzednich filmów z tymi bohaterami.

ocenił(a) film na 10
misia_7

To nie jest science-fiction! Ludzie nie bądźcie takimi ignorantami, Boże...

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

A to dlaczego nie ?? Przecież każdy film w jakim ma się do czynienia z innym wymiarem,obcą cywilizacją,podróżami w czasie itp. to właśnie filmy sci-fi, a tutaj Mściciele mieli do czynienia z obcą cywilizacją.

misia_7

A ja odejdę troszkę od tematu jeśli pozwolicie ;DD heh

Misia ^^ Troszkę słabo Cię widać na tym zdjęciu (to zapewne jest zamierzone ;>) ale wydajesz się być baaardzo ładna :))) cmook ;*

A wracając do tematu to jak wg Ciebie wypadł Robert Downey Jr. w tym filmie :D:D Jak piszę jego imię i nazwisko to już mnie ciarki przechodzą ;)) :D:D Ohhh, Robert jak Ty na mnie działasz ;DD Powinnam sobie ustawić nick "Ujarana Robertem Downeyem Jr." xdd