Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

9/10

ocenił(a) film na 7

nie łatwo jest zebrać wszystkich do kupy i zrobić z tego udaną mieszankę, Whedonowi się to udało, wyszedł naprawdę jeden z najlepszych filmów o superbohaterach; znakomite kino rozrywkowe, nie ma miejsca na nudę, jest tu w zasadzie wszystko jak powinno być - mnóstwo akcji, rewelacyjne efekty specjalne, zabawny humor, ciekawi bohaterowie, którzy stworzyli zgrany zespół; tyle oczekiwałem, tyle dostałem
Moja ocena: 9/10

ocenił(a) film na 9
Pauleta

Zgadzam się ,film warty obejrzenia .Świetnie się bawiłem i też chciałem dać rewelacyjny ale uznałem , że "poziom" bardzo dobry będzie chyba właściwą oceną . PS: Ilu z was zorientowało się , że jest scena po napisach , gdzie cała ekipa siedzi w jakieś knajpie (Pewnie tej poleconej przez Starka ;)

ocenił(a) film na 7
matthewrealfan

w każdym wcześniejszym filmie o bohaterze była, także od razu na napisach przewinąłem do końca :)

ocenił(a) film na 8
Pauleta

okazało się, że filmowi Thor i Cpt America to jednak fajne postaci. W swoich filmach jakby tacy niedorobieni a tu proszę. Dałem jeden mniej niż Ty za czrny charakter. Loki zagrany był świetnie ale sam (armia się nie liczy) przeciw cudownej szóstce nie dawał równowagi