ogladalem wczoraj w 3d-rewelacja!!! ludzie ten film jest po to zeby bawic oko!!! a nie zeby dumac!
Dokładnie acmilan8 :) Popieram i potwierdzam :) Wczoraj oglądałem ;-D I po napisach końcowych filmu, jednak wszyscy Avengersi poszli na tego kebaba ;p ;p
Widziałem te scenę po napisach tylko że niestety w wersji z dubbingiem, który jest przereklamowany ;D
Jest również druga scenka po napisach końcowych na którym jest ukazany Thanos, lecz nie wiem czy była ona pokazana w Polsce możliwe że tak ale nie jestem pewien.
Też oglądałem z dubbingiem, bo z profesionalnym lektorem niestety brak. A z napisami za bardzo lubie :) Szkoda że z dubbingiem. Hmmm ... co do tego Thanosa, to przed napisami końcowymi właśnie u mnie była jeszcze jakaś scenka z nim ;) Gadał do jakiegoś koesia z czerwoną gębą :)
A z ciekawości włączyłem film pod koniec i rzeczywiście jest ta scenka przedstawiona zupełnie o niej zapomniałem :D
To ta scena https://www.youtube.com/watch?v=NXV6scih2yM
Ehh dawno nie oglądałem tego filmu, mój błąd :D Musze sobie go luknąć kiedyś bo dawno nie oglądałem ;]
Więc się zgadza :) jest przed napisami dodatkowa scenka i po napisach :) Zawsze gdy pierwszy raz oglądam jakiś film, do przewijam napisy do końca i sprawdzam czy nie ma bonusika ;p W Avengers aż 2 się znalazły :) Rzadkość :)