Kolejny film w którym Amerykanie ratują cały świat. Głupie teksty o kebabach i drinkach. Walka, stwory i pierdo...ły. Wielkie rozczarowanie. 1/10
Czekałam jak głupek na ten film, cudem dostałam się na kinomaniaka, a tu taki bubel. 3 litry może i starczy, jakby się to widziało w 3D, może latający Thor w pokoju nadrobiłby czymś. A tak, na kompie, 3 litry mało.
O ty szowinisto jeden - jakbym miała zapłacić chociaż 5 złotych, to bym piekło przy kasie zrobiła.
Dobra wracaj oglądać american beauty . Po prostu nie lubisz kina akcji nie oglądaj i nie zaniżaj oceny.
Czytaj ze zrozumieniem, roach22 - Thor podobał mi się, więc kino akcji nie jest mi obce.
Nie jest ci obce ale widać go nie lubisz bo oceniasz avengersów na 1. wybacz ale za same efekty i hulka który machał lokim jak szmatą ten powinien dostać przynajmniej 5. A skoro thor jest lepszym filmem dla ciebie od avengersów to pewnie powodem jest natalie portman i wątek miłosny...
Ojej uraziłem królewnę! Jakże mi przykro! Nie płaczesz może pączuszku?
Jakie to życie kobiet jest ciężkie! Bo w filmie o superbohaterach nie ma wątku miłosnego! Sparks powinien pisac scenariusze. Rogers mimo 70 letniego snu jest z Peggy! Betty akceptuje potwora siedzącego w Bannerze! Boski Thor uwodzi Jane, choć nie jest to łatwa miłość. Pepper wychodzi za Starka, ale z miłości, a nie dla pieniędzy. No i oczywiście Barton z Nataszą. Wszyscy rezygnują z walki dla swych ukochanych (no chyba ze szlachetnie jak postaci za Zmierzchu). Ach jakie to piękne! <3 Milione różowych serduszek w 3D <3
Nie muszę, bo nie sypiam z chłoptysiami, tylko z mężczyznami, a ci wiedzą co i jak. Ale ty często to słyszysz: Och, spuściłeś się, już? Nie martw się, kolejnym razem lepiej ci pójdzie.
Dzieciaku, wejdź na www.misiu-uszatek.pl i tam pisz takie bzdury, może ktoś uwierzy.
Okey sama zaczęłaś. Wracaj oglądać american beauty a nie bierzesz się za filmy których nie rozumiesz.
Nie jestem pedofilem ;)
Ale mam coś dla ciebie flanelko! Jako że marzenia mają to do siebie, że się spełniają:
http://www.youtube.com/watch?v=ssLlczPnY6o
tadaaaaaaaaam!!!!
Zgłosiłam jako nadużycie, nie oglądam, bo nie wiem co tam jest, ale skoro wspomniałeś o pedofilach, raczej tego nie obejrzę.
Wystarczy być średnio rozgarniętym zeby wiedzieć że na youtube nie uraczysz niecenzuralnych filmów. Widać i tego warunku nasza królewna nie spełnia ;)
Podpowiem ci - to taka strona podobna do twojego kinomaniaka ;) Tyle że filmy są krótsze :) Naprawdę :)
Mistrzu troll to tu jest jeden ;) Ale chyba jego (a właściwie jej) wypowiedzi wynikają bardziej z głupoty niż trollingu ;)
UUUU uwaga namierzyłem hejtera :P Czego się spodziewałaś po filmie o superbohaterach jak nie walki, stworów i lekkiego humoru? Chcesz ambitniejszego filmu to się na taki wybierz do kina, a nie idziesz na film Marvela gdzie z góry wiadomo że będzie sieka i rozwałka i później hejtujesz
Ale Thor był SUPER!!!!!!!!!!!! Co samo chciałam w tym filmie, a nie świszczące kule przez 200 minut. W Thorze była piękna scenografia, jakiś spokój czasami, wątek miłosny, mistycyzm, a tu szyt.
Byłbym zdziwiony jakby Kapitan Ameryka nie ratował ... Ameryki ...bo to w sumie ona została zaatakowana :P a i tak by bombe atomową użyli także świat zagrożony nie był ....
dla mnie ten film to porażka. gdyby nie hulk dał bym mu 3 ale za hulka daje 5.
zmęczyłem sie w kinie a 3d już zabija filmy
Mój dziadek mówił do ojca że ogólnie filmy zabijają wyobraźnie ;)
Jeśli się chodzi do jakiegoś słabego kina to 3d psuje efekt
Zalezy jakie 3D. Oglądałem w Imaxie, i mimo że nie nadużywano efektu, to jego jakość była bardzo dobra.
ja oglądałem w cinemacity. Dla mnie 3d w tym filmie było niepotrzebne.
jak dotąd ze wszystkich filmów jakie widziąłem w kinie w 3d a było ich troche tylko avatar wykorzystał okulary ;) ale to rzecz gustu :)
Wiadomo :) Mnie osobiście również żaden film w cyfrowym 3D nie podobał się pod względem jakości. Ale Imax to zupełnie inna bajka ;) pozdrawiam