Najlepszy film na podstawie komiksu ever. Rewelacyjni bohaterowie (z minimalną przewagą najlepszy IRON MAN jak dla mnie) akcja non stop, rewelacyjne efekty specjalne i spora dawka humoru. Co chcieć więcej? W sumie jest jedna rzecz jaką można jeszcze chcieć.... Chcieć drugą część!!!!:)
specjalnie dla Ciebie zadzwonilem do Whedona i... obiecal, ze zrobi, moze uda mu sie w 2015. cos tam plumkal o czerwcu, ale mu powiedzialem, ze bardzo czekasz wiec bedzie gotowy na poczatku maja.
Faktycznie data już jest mniej więcej;) Dzięki za info. Nie przyszło mi do głowy sprawdzić :P Tak poza tym to mogliby by go wcześniej nakręcić, bo gdzie tam za 2 i pół roku z hakiem dopiero. Ale lepsze to niż nic. Dobrze, że wcześniej wychodzą Thor 2, Iron Man 3 i Kapitan Ameryka 2 to może czekanie nie będzie takie bolesne:P
Cóż mogę rzec. Każdy ma swój gust i nie każdemu mógł się ten film podobać. Dla mnie arcydzieło, dla innych rewelacja, a dla innych kupa. Nie ma się co napinać nie potrzebnie;) Pozdrawiam
5/10 to średni geniuszu i nie pasuje to do tego filmu, a prędzej do nieśmiesznego murzyna z miejsca nr 3 i BD.
nietykalni to lekki film ktory ma u mnie taka a nie inna note,jak ci sie cos nie podoba to...w zasadzie zamknij morde bo twoje zdanie gowno tu kogo obchodzi.
na marginesie mianem [s]hitow to mozna nazwac produkcje z treppem aka miernym aktorzyna.
over.
Popatrz na górę tematu idioto i zobacz komu odpisałeś. Akurat tutaj to bardziej ja ciebie zaczepiam :)
jezeli to jest wg ciebie zaczepka to jednak dowod na to ze jestes niewyobrazalnie glupi,pomijam fakt ze cala 'dyskusja' z toba ubliza mojej inteligencji.
dla wlasnego dobra wracaj do ogladania parnormana szczeniaku.
zabwane bo toje wypowiedzi sa w pierwszych 3 tematach na tym forum,i to pewnie nie jest wszystko.
dlatego ponawiam rozkaz,mianowcie - spieprzaj dzieciaku!