Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347956
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Najlepszy film na podstawie komiksu ever. Rewelacyjni bohaterowie (z minimalną przewagą najlepszy IRON MAN jak dla mnie) akcja non stop, rewelacyjne efekty specjalne i spora dawka humoru. Co chcieć więcej? W sumie jest jedna rzecz jaką można jeszcze chcieć.... Chcieć drugą część!!!!:)

ocenił(a) film na 10
KinoManiak_18

specjalnie dla Ciebie zadzwonilem do Whedona i... obiecal, ze zrobi, moze uda mu sie w 2015. cos tam plumkal o czerwcu, ale mu powiedzialem, ze bardzo czekasz wiec bedzie gotowy na poczatku maja.

ocenił(a) film na 10
hetzer

Faktycznie data już jest mniej więcej;) Dzięki za info. Nie przyszło mi do głowy sprawdzić :P Tak poza tym to mogliby by go wcześniej nakręcić, bo gdzie tam za 2 i pół roku z hakiem dopiero. Ale lepsze to niż nic. Dobrze, że wcześniej wychodzą Thor 2, Iron Man 3 i Kapitan Ameryka 2 to może czekanie nie będzie takie bolesne:P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
aew4334555

Autor ma rację. Z arcydziełem to przesada, ale najlepsze superhero od Marvela pasuje jak ulał.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
neo_angin

ryj?nie wiem co ty tam masz ale mozesz juz to zamknac.

aew4334555

Tak bardzo dopraszasz się o kolejnego bana że zaczepiasz każdego na tym forum :)

neo_angin

nie kazdego tylko ciebie.

ocenił(a) film na 10
aew4334555

Cóż mogę rzec. Każdy ma swój gust i nie każdemu mógł się ten film podobać. Dla mnie arcydzieło, dla innych rewelacja, a dla innych kupa. Nie ma się co napinać nie potrzebnie;) Pozdrawiam

KinoManiak_18

doskonale wiem o co ci chodzi dla mnie to sredni film 4/10.
rowniez pozdrawiam.

aew4334555

5/10 to średni geniuszu i nie pasuje to do tego filmu, a prędzej do nieśmiesznego murzyna z miejsca nr 3 i BD.

neo_angin

no co ty nie powiesz...
wiem ze 5 to sredni a 4-ujdzie,tylko jak to brzmi krowi placku?

aew4334555

Jak widać nie wiesz. Nietykalni na 9 to cóż się dziwić :).Wracaj do (s)hiciorów z Leo. Nara :)

neo_angin

nietykalni to lekki film ktory ma u mnie taka a nie inna note,jak ci sie cos nie podoba to...w zasadzie zamknij morde bo twoje zdanie gowno tu kogo obchodzi.
na marginesie mianem [s]hitow to mozna nazwac produkcje z treppem aka miernym aktorzyna.
over.

KinoManiak_18

edit
okazalo sie ze dalem 6/10

aew4334555

Popatrz na górę tematu idioto i zobacz komu odpisałeś. Akurat tutaj to bardziej ja ciebie zaczepiam :)

neo_angin

chyba udajesz takiego debila bo to ficzynie niemozliwe zeby ktos na prawde taki byl.

aew4334555

Zaczepiłeś autora tematu idioto, a nie mnie czyli naprawdę jesteś kretynem :).

neo_angin

jezeli to jest wg ciebie zaczepka to jednak dowod na to ze jestes niewyobrazalnie glupi,pomijam fakt ze cala 'dyskusja' z toba ubliza mojej inteligencji.
dla wlasnego dobra wracaj do ogladania parnormana szczeniaku.

aew4334555

Ryj tam szmato. Podpinanie się pod co drugą wypowiedź na tym forum to zaczepianie.

neo_angin

zabwane bo toje wypowiedzi sa w pierwszych 3 tematach na tym forum,i to pewnie nie jest wszystko.
dlatego ponawiam rozkaz,mianowcie - spieprzaj dzieciaku!

neo_angin

dodam ze ladnie dostales po dupie w temacie nizej.