Avengers nic nie przebije,a Mroczny rycerz Powstaje,Hobbit i Prometeusz będą na niższym podjum to jest pewne choć wysoko sobie te filmy cenie.Avengers klimat,aktorstwo oraz Jeremy Renner,Mark Ruffalo i Scarlet Johanson rewelacyjni,a o reszcie nie mówię,bo to klasa sama w sobie,a ktoś kto ocenia Avengers niżej niż 7 nie zna się na kinie.
Avengers jest zajebiste, ale wydaje mi się że Hobbit będzie miało większą notę(oczywiście muszę obejrzeć :D)
Mi się zdaje,że nie zarobi w niecały tydzień ponad miliard złotych jak Avengers.
Tzn ja pisałem że o ranking . Jeśli chodzi o kasę to ja nie wiem, ale przecież bardzo dużo osób czeka na Hobbita i jest bardzo dużo fanów Władcy Pierścienia, więc ja nie byłbym tego taki pewien :D
"Avengers" nie zarobiło miliarda w niecały tydzień, tylko - bodajże - 18 dni od premiery światowej. Niemniej jednak jest to niebywały wynik oraz nowy rekord i nic tego nie zmieni.
Uważam , że Mroczny Rycerz Powstaje a także Hobbit pobije Avengers.Wątpie natomiast czy te filmy zarobią podobną sumę co Avengers.
Avengers na pewno nie jest sieczką ale pod względem fabuły nie dorasta do pięt nadchodzącym premierom.
Mroczny Rycerz powstaje, Prometeusz, Hobbit na "lajcie" przebiją Avengersów, który jest nastawiony na rozwałkę i efekty specjalne ale ocenie jak obejrzę. Natomiast nie ma wątpliwości, że wymienione przeze mnie filmy będą dużo lepsze
Ja tam na Hobbita czekam,ale teraz najbardziej na nowego Spider Mana i Mrocznego rycerza 3.
Nie znam się na "Obcych", bo ich nie oglądam. Powód prosty: nie cierpię tej serii. Mimo wszystko nie sądzę, aby "Prometeusz" mógł fabularnie przebić "Avengers". Ten film naprawdę nie jest nastawiony na efekty?