Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347956
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Avengers

ocenił(a) film na 4

Tragedia,świetne efekty,fabuła dla debili(czytaj młodzieży),skończcie już z tymi superbohaterami,to film dla odmóżdżonych amerykanów,czego efekt widzieliśmy wczoraj.Takie to czasy że dla większości gówno zapakowane w ładny papierek smakuje jak wyśmienity cukierek

przemi666

Kolejny film niesamowitego arcydzieła nie dla amerykańców jakim jest LOTR ;)

ocenił(a) film na 10
przemi666

Dodam od siebie że ten film to dopiero początek puszka pandory się otwarła świat pokazał że jest gotów na Marvelowskich bohaterów teraz co roku dostaniemy po kilka filmów tego typu i nic nie zniechęci ludzi do pójścia do kina zwłaszcza wasze komentarze.

ocenił(a) film na 10
przemi666

wrecz przeciwnie, czasy sa takie, ze jesli cos ma ladny papierek to od razu znajdzie sie pretensjonalny idiota ktory powie, ze to jest gowno. nawetjezeli mamy doczynienia z czyms o wyjatkowo wysokiej jakosci. taka moda w liceach sie porobila

hetzer

W gimnazjach prędzej ;)

ocenił(a) film na 10
neo_angin

jak ja chodzilem do szkoly, to byla tylko podstawowka i liceum, cholercia. chodzilo mi o to, ze jak sie ma te 15-20+ lat, to bardzo latwo jest sie poczuc doroslym i z automatu odzucac wszystko, co wyglada jakby zostalo zrobione dla dzieci. tak, zeby tylko podkreslic swoja dojzalosc.

hetzer

To jest prawda rzeczywiście. Hipsterstwo się rodzi w tym wieku, ale mam ten etap za sobą.

ocenił(a) film na 4
hetzer

zawsze pozostaniecie dziećmi,niestety bez gustu i inteligencji

ocenił(a) film na 10
przemi666

tako rzecze przemi666 , Pierwszy Szatanista Rzeczypospolitej, Krynica Dojrzalosci, Gejzer Inteligencji etc. etc. :)

ocenił(a) film na 10
hetzer

Haha świetny pojazd xD

ocenił(a) film na 4
hetzer

szatanista,nowe słowo,z której szkółki dla dziewczynek ją wytrzasłeś,poza tym masz absolutną racje

przemi666

zadajesz pytanie i kończysz je przecinkiem. Może gdyby to po nim miało jakiekolwiek odniesienie do poprzedniej części nie był by to błąd. Niestety gejzerze, zostałeś zgaszony i nie wyszedłeś z tego z twarzą. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
przemi666

od ks. Natanka.