... polak zagrał w tym filmie. Mimo iż to był bardzo mały epizod to i tak jestem dumna że Jerzy Skolimowski zagrał w moim ulubionym filmie. Wniósł do niego odrobinkę polskości (choć pewnie większość amerykanów nie wie jakiej jest narodowości ani gdzie leży Polska). Nie wiem jednak w jakim momencie on występował. Może ktoś z was wie? :)
To może wytłumaczysz mi dlaczego jestem trollem? Nikogo w tym temacie nie obraziłam ani nie zabluźniłam.
Nie grał Hulka! Grał jakiegoś Georgia Luchkova. Podejrzewam że to któryś z tych którzy brali udział w konferencji wraz z Nickiem Fury.
gral Ruskiego ktory przesluchiwal Natasze. http://film.dziennik.pl/news/artykuly/386275,jerzy-skolimowski-wsrod-superbohate row-z-avengers.html
"Wniósł do niego odrobinkę polskości" jesteś śmieszna, mówisz o polskości w tym filmie a zaraz piszesz że nie wiesz właściwie w którym momencie ta polskość się objawia poprzez grę Skolimowskiego. brak mi słów..
Powiedziałam co czuje, co uważam przez to że on tam występuje.Fakt nie skapełam się kogo on tam gra. Oglądałam ten film w maju w kinie i mama prawo nie pamiętać ale to nie powód żeby mnie obrażać! Zanim coś napiszesz to zastanów się czy kogoś to nie urazi!