Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347918
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

... polak zagrał w tym filmie. Mimo iż to był bardzo mały epizod to i tak jestem dumna że Jerzy Skolimowski zagrał w moim ulubionym filmie. Wniósł do niego odrobinkę polskości (choć pewnie większość amerykanów nie wie jakiej jest narodowości ani gdzie leży Polska). Nie wiem jednak w jakim momencie on występował. Może ktoś z was wie? :)

użytkownik usunięty
anahi1413

hahahahahaha not sure if trolling or just stupid ;]

Jeżeli nie masz nic sensownego do powiedzenia to najlepiej nic nie pisz :) Ot taka mała rada!

użytkownik usunięty
anahi1413

hahahahahaha na pewno jesteś trollem, ale marny ten trolling niestety

To może wytłumaczysz mi dlaczego jestem trollem? Nikogo w tym temacie nie obraziłam ani nie zabluźniłam.

ocenił(a) film na 10
anahi1413

Hulka gral, tylko byl pomalowany na zielono. nie poznalas?

hetzer

Nie grał Hulka! Grał jakiegoś Georgia Luchkova. Podejrzewam że to któryś z tych którzy brali udział w konferencji wraz z Nickiem Fury.

ocenił(a) film na 10
anahi1413

gral Ruskiego ktory przesluchiwal Natasze. http://film.dziennik.pl/news/artykuly/386275,jerzy-skolimowski-wsrod-superbohate row-z-avengers.html

ocenił(a) film na 7
anahi1413

"Wniósł do niego odrobinkę polskości" jesteś śmieszna, mówisz o polskości w tym filmie a zaraz piszesz że nie wiesz właściwie w którym momencie ta polskość się objawia poprzez grę Skolimowskiego. brak mi słów..

jar126

Powiedziałam co czuje, co uważam przez to że on tam występuje.Fakt nie skapełam się kogo on tam gra. Oglądałam ten film w maju w kinie i mama prawo nie pamiętać ale to nie powód żeby mnie obrażać! Zanim coś napiszesz to zastanów się czy kogoś to nie urazi!

ocenił(a) film na 7
anahi1413

zanim coś napiszesz to zastanów się, czy zyskasz na tym uznanie wśród innych czy narazisz się na obrazę. Moim zdaniem było to po prostu swego rodzaju "nieszczere" czego nie lubię. Koniec tematu.