Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Nie obejrzę nawet zwiastuna, angażując do takiego "filmu" o niczym, znanych aktorów to nie dziwię się że box office'y szaleją, Boże i jeszcze czytać napisy na takim sztucznym blue screenie, nawet szkoda komentować takie coś, film dobry film powinien być przesłaniem a nie 2.5 godzinny katorgą dla mózgu !!! nawet 1 nie dam, a ni serduszka a nie że nie obejrze bo to logiczne że NIE !!!

MJOhnny

Transoferms - masakra

Prometeusz - masakra

przynajmniej Johnny'ego Cartera dało się obejrzeć ze smakiem bo to Disneya ale dało !!!
:-)

ocenił(a) film na 10
MJOhnny

Mnie sie podobał nienamawiam ani nie zachęcam do oglądania bo co kto lubi

ocenił(a) film na 7
MJOhnny

To nie oglądaj w czym problem?
Transformers, Avengers i John Carter to podobny poziom kina rozrywkowego.

Anthrax91

Po prostu jestem subiektywny :-)

MJOhnny

Kolego oglądanie filmów powinno być rozrywką a takie filmy najbardziej do tego sie nadają. Jeśli masz odmienne zdanie to dobrze ale prosze(uprzedzam fakty) nie nazwyaj tych filmów chłamem syfem itp bo każdy ma odmienny gust a takie kino ma więcej fanów niż ci się zdaje.

roach22

To moja opinia, są tacy ( m.in. ja) którzy nie odczytują efektu 3D :-)

MJOhnny

szkoda ze tacy jak ty oceniaja takie kwiatki jak hooligans czy aniolki charliego na 10.

MJOhnny

przykro mi ale zglaszam naduzycie.

aew4334555

Trochę pokory, uraziłem twój gust że zgłaszasz nadużycie ?!

MJOhnny

malo tego,zglaszam twoje konto do obeserwacji przez administracje fw.
doigrales sie chlopcze.

aew4334555

Oj twoje też zgłoszę i jesteśmy kwita :-)

MJOhnny

to nie sa zarty.
zegnam.

MJOhnny

zmiana avatara nic nie pomoze.
jestes na czarnej liscie userow fw a uwierz mi jest taka.

aew4334555

Zmieniłem bo lubię Charliego Hunnama :-)

ps. z obcymi nie konwersuję z reguły :-)
pozdrawiam, twój awatar też mi się podoba :-)

MJOhnny

sponio ;>

ja rowniez,widze ze mamy dobre nawyki.
dziekuje,fw mnie zainspirowal.

aew4334555

widzę że nie lubisz osób które krytykuję twoje ulubione filmy, naskakując na mnie :-)

MJOhnny

nie,jeszcze nie widzialem avengers ale mam dziwne wrazenie ze ty tez.
ogolnie temat dosyc slaby nawet jak na prowo,proponuje uczyc sie od miszczow-dangeris czy komandofoka.

aew4334555

haahaa zglaszasz mi nadużycie mogę wiedzieć dlaczego ?! i na czarną listę, siędzę na FW od 3 lat nie uważam się za mistrza tematów ale nie pozwolę by ktoś mi zarzucał coś do czego każdy ma prawo :-)

MJOhnny

masz dziwne przyzwyczajenie konczenia kazdego postu emota.
nie no ziomek nie zglaszam ale w sumie dupny temat nic nie wnosi a tylko sie kompromitujesz wchodzac z innymi w dyskusje.
ogolnie to bez odbioru.

aew4334555

w temacie napisałem że nie oglądałem filmu :D

MJOhnny

no co ty 0.o

aew4334555

wiesz teraz wiem ze bez sensu napisałem ten nowy temat :-),

MJOhnny

przez Ciebie chyba i obejrzę ten "film", a co z czarną listą ? a poza tym nie kompromituje się bo w tej "dyskusji" bierzesz udział tylko TY, a szczerze dla poprawy humoru nabijam się z Avengers :D

MJOhnny

PS to nie jest film o niczym tylko spełnienie marzeń dla tysięcy ludzi a sama gwiazdorska obsada nie przyczyniła się do tak wielkiego finansowego sukcesu jak sam fakt iż ludzie chcieli w końcu taki film.