Nie obejrzę nawet zwiastuna, angażując do takiego "filmu" o niczym, znanych aktorów to nie dziwię się że box office'y szaleją, Boże i jeszcze czytać napisy na takim sztucznym blue screenie, nawet szkoda komentować takie coś, film dobry film powinien być przesłaniem a nie 2.5 godzinny katorgą dla mózgu !!! nawet 1 nie dam, a ni serduszka a nie że nie obejrze bo to logiczne że NIE !!!
Transoferms - masakra
Prometeusz - masakra
przynajmniej Johnny'ego Cartera dało się obejrzeć ze smakiem bo to Disneya ale dało !!!
:-)
To nie oglądaj w czym problem?
Transformers, Avengers i John Carter to podobny poziom kina rozrywkowego.
Kolego oglądanie filmów powinno być rozrywką a takie filmy najbardziej do tego sie nadają. Jeśli masz odmienne zdanie to dobrze ale prosze(uprzedzam fakty) nie nazwyaj tych filmów chłamem syfem itp bo każdy ma odmienny gust a takie kino ma więcej fanów niż ci się zdaje.
Zmieniłem bo lubię Charliego Hunnama :-)
ps. z obcymi nie konwersuję z reguły :-)
pozdrawiam, twój awatar też mi się podoba :-)
nie,jeszcze nie widzialem avengers ale mam dziwne wrazenie ze ty tez.
ogolnie temat dosyc slaby nawet jak na prowo,proponuje uczyc sie od miszczow-dangeris czy komandofoka.
haahaa zglaszasz mi nadużycie mogę wiedzieć dlaczego ?! i na czarną listę, siędzę na FW od 3 lat nie uważam się za mistrza tematów ale nie pozwolę by ktoś mi zarzucał coś do czego każdy ma prawo :-)
masz dziwne przyzwyczajenie konczenia kazdego postu emota.
nie no ziomek nie zglaszam ale w sumie dupny temat nic nie wnosi a tylko sie kompromitujesz wchodzac z innymi w dyskusje.
ogolnie to bez odbioru.
przez Ciebie chyba i obejrzę ten "film", a co z czarną listą ? a poza tym nie kompromituje się bo w tej "dyskusji" bierzesz udział tylko TY, a szczerze dla poprawy humoru nabijam się z Avengers :D