Czy ta "wielka armia" ukatrupiła kogoś?
Na pewno by tego nie pokazali, w końcu taka kategoria wiekowa. Na pewno jest wspomniane o Lokim który zabił 80 osób. Czyli ludzie pewnie giną ale nie bezpośrednio na ekranie.
Wlasnie wrocilem z kina - trup sciele sie gesto nie jest to jakas totalna jatka jak u tarantino ale bez obaw - ludzie gina, wroga rasa tez swoje becki dostaje. Film jak najbardziej godny polecenia, jezeli ktos lubi klimaty komiksowe i widzial wczesniejsze filmy - poczawszy od incredible hulka konczac na cpt america. Polecam mocna 7 za humor i Hulka!
Bo przy pg-13 to muszą być że tak powiem zwłoki umowne. Ale z tego co pamiętam to na początku parę osób ginie na ekranie, jak Loki się pojawia to ich zabija. Potem nie pamiętam.
czyli chcesz powiedzieć że twórcy, poszli po najmniejszej linii oporu? Z czym ja się oczywiście zgodzę;)
Nie, to ma być historia o superbohaterach, a na zwłoki jeszcze nie czas, bo prawdziwe wojny sie zaczną za jakis czas w filmach z serii postacie marvela
no mam nadzieję że będzie trochę ostrzej, bo mroczniejszy od tego wydawał się "Harry Potter".
Jeśli chcesz bryzgającego keczupu to w tym filmie nie znajdziesz na pewno (na szczęście). Włącz sobie lepiej jakąś Piłę czy Hostel, tam tego pod dostatkiem.
Według mnie większość ofiar jest w tzw. "domyśle". Bo jak eksplodują samochody, czy zawala się 3/4 budynku to ciężko by było, żeby nikomu nic się nie stało.
a mieli specjalne ujecia z ofiarami robic zeby Ciebie zadowolic? wiadomo, ze kolo Capa, Thora, Hulka czy IM ofiar nie ma, bo to profesjonalni Super Hero i na wpadki takie jakie ma np. Batman sobie nie pozwalaja. co za ludzie panie!
A ta zaczepka do Batmana to o co chodzi ?:D Do tego czy nie przypadkiem agenci S.H.I.E.L.D. albo ci co atakują nie giną podczas ataku na Hellicariera ? Zawsze to jakieś ofiary :D