Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Czy ta "wielka armia" ukatrupiła kogoś?

ocenił(a) film na 9
GhostFace

Na pewno by tego nie pokazali, w końcu taka kategoria wiekowa. Na pewno jest wspomniane o Lokim który zabił 80 osób. Czyli ludzie pewnie giną ale nie bezpośrednio na ekranie.

strus_29

dokładnie. PG13 mówi samo za siebie

GhostFace

Wlasnie wrocilem z kina - trup sciele sie gesto nie jest to jakas totalna jatka jak u tarantino ale bez obaw - ludzie gina, wroga rasa tez swoje becki dostaje. Film jak najbardziej godny polecenia, jezeli ktos lubi klimaty komiksowe i widzial wczesniejsze filmy - poczawszy od incredible hulka konczac na cpt america. Polecam mocna 7 za humor i Hulka!

ocenił(a) film na 3
n_ingale

a ja żadnych zwłok nie widziałem...

ocenił(a) film na 9
GhostFace

Bo przy pg-13 to muszą być że tak powiem zwłoki umowne. Ale z tego co pamiętam to na początku parę osób ginie na ekranie, jak Loki się pojawia to ich zabija. Potem nie pamiętam.

strus_29

Setki innych filmów ma zwłoki choć filmy są PG-13, więc skończcie piierd.olić.

ocenił(a) film na 3
The_Fallen

czyli chcesz powiedzieć że twórcy, poszli po najmniejszej linii oporu? Z czym ja się oczywiście zgodzę;)

ocenił(a) film na 4
GhostFace

"po linii najmniejszego oporu"

ocenił(a) film na 3
strus_29

taka wojna i nawet trupów nie ma? To co to za wojna...cyrk nie wojna

GhostFace

Nie, to ma być historia o superbohaterach, a na zwłoki jeszcze nie czas, bo prawdziwe wojny sie zaczną za jakis czas w filmach z serii postacie marvela

ocenił(a) film na 3
The_Fallen

no mam nadzieję że będzie trochę ostrzej, bo mroczniejszy od tego wydawał się "Harry Potter".

ocenił(a) film na 10
GhostFace

Jeśli chcesz bryzgającego keczupu to w tym filmie nie znajdziesz na pewno (na szczęście). Włącz sobie lepiej jakąś Piłę czy Hostel, tam tego pod dostatkiem.

ocenił(a) film na 8
GhostFace

Według mnie większość ofiar jest w tzw. "domyśle". Bo jak eksplodują samochody, czy zawala się 3/4 budynku to ciężko by było, żeby nikomu nic się nie stało.

ocenił(a) film na 10
GhostFace

a mieli specjalne ujecia z ofiarami robic zeby Ciebie zadowolic? wiadomo, ze kolo Capa, Thora, Hulka czy IM ofiar nie ma, bo to profesjonalni Super Hero i na wpadki takie jakie ma np. Batman sobie nie pozwalaja. co za ludzie panie!

ocenił(a) film na 8
hetzer

A ta zaczepka do Batmana to o co chodzi ?:D Do tego czy nie przypadkiem agenci S.H.I.E.L.D. albo ci co atakują nie giną podczas ataku na Hellicariera ? Zawsze to jakieś ofiary :D

ocenił(a) film na 10
saitek

ale oni sa profesjonalistami gotowymi na smierc ;)

ocenił(a) film na 8
hetzer

Może... ale ludź to ludź ;)