Czerwona czacha się "uśmiechała" i mówiła, na pewno. Po zagajeniu o porażce oczywiscie (tanos czy jak mu tam)
oglądałem sobie scene po napisach, w której najpierw jakis koles w kapturze mówi do thanosa o porażce a na końcu odwraca się inny koles cały czerwony na buźce, główka coś jakby czaszka; ogólnie przypomina mi tego wesołego niemca z "Kapitana Ameryki" co lubiał duuuże auta i samoloty. I ten czerwono czaszkowy facecik na koniec stwierdza: "challenge accepted"... więc uznałem go za Czerwoną Czachę i tyle. Ale żeby nie było nie znam sie na tych wszystkich kolesiach z pelerynkami i majtkami nalozonymi na spodnie ;)
Um... Widziałem tę scenę 2 razy i nie pamiętam żadnej czerwonej czachy ani nikogo mówiącego "challenge accepted". :P W żadnych opisach tej sceny na necie też nie widzę o tym wzmianki.
hmm... oglądałem w kinie ten film jakieś 2 tygodnie temu ale jestem przekonany, że dobrze pamiętam, ręki sobie nie dam uciąć ale mam takie przekonanie...
szczerze mówiąc Czerwonej Czachy nie widziałem również. ale jak można przeczytać tutaj (i szkoda, że obejrzeć nie można):
http://blog.codesignstudios.com/marvel-avengers-movie-hidden-post-credit-scene/
ukryta scena pokazywała Thanosa i Red Skull'a stojącego obok niego.
tak mi się własnie wydaje; w scenie po napisach biora udział trzy postaci: 1.facecik co informuje o klęsce, 2.thanos jako niezadowolony szef wszystkich szefow i 3. czerwona czach, który stwierdza, że podejmuje sie wyzwania i rozali avg...
...wszystkie wersje są logiczne; thanos będzie szukał rekawiczki odyna i czerwona czacha będzie szukajać zemsty na amerykańskim kapitanie.
To może by załozyc wątek: Kto jest w Ostatniej Scenie i Kto bedzie Super Złym w nastepnej części o kolesiach majacych problem z własną tożsamościa i umieraniem ;), w którym da się powrzucać rozmaite argumety i "dowody".
pozdrawiam
To był Thanos. Poznałem go od razu po mordzie ;] Do tego Kevin Feige czy foige to potwierdził. No i ten badass w ogóle nie ma w ubiorze/ kolorze skóry ani grama czerwonego
Chodzi ci o tego sługusa Thanosa, co klęczał przed nim i rozmawiał na w którejś scenie z Lokim? To jakiś generał - szefo Chitauri