Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

....dodatkowa scena po napisach :)

Zuetamiush

czerwona czacha

ocenił(a) film na 9
nickto

Oj Czerwona Czacha to to nie była ;)

kibic

Czerwona czacha się "uśmiechała" i mówiła, na pewno. Po zagajeniu o porażce oczywiscie (tanos czy jak mu tam)

ocenił(a) film na 10
nickto

Skąd ty tam Red Skulla wziąłeś?

Gridlock

oglądałem sobie scene po napisach, w której najpierw jakis koles w kapturze mówi do thanosa o porażce a na końcu odwraca się inny koles cały czerwony na buźce, główka coś jakby czaszka; ogólnie przypomina mi tego wesołego niemca z "Kapitana Ameryki" co lubiał duuuże auta i samoloty. I ten czerwono czaszkowy facecik na koniec stwierdza: "challenge accepted"... więc uznałem go za Czerwoną Czachę i tyle. Ale żeby nie było nie znam sie na tych wszystkich kolesiach z pelerynkami i majtkami nalozonymi na spodnie ;)

ocenił(a) film na 10
nickto

Um... Widziałem tę scenę 2 razy i nie pamiętam żadnej czerwonej czachy ani nikogo mówiącego "challenge accepted". :P W żadnych opisach tej sceny na necie też nie widzę o tym wzmianki.

Gridlock

hmm... oglądałem w kinie ten film jakieś 2 tygodnie temu ale jestem przekonany, że dobrze pamiętam, ręki sobie nie dam uciąć ale mam takie przekonanie...

ocenił(a) film na 9
nickto

Wydaje mi się, że to właśnie nie jest Red Skull...

ocenił(a) film na 8
Zuetamiush

szczerze mówiąc Czerwonej Czachy nie widziałem również. ale jak można przeczytać tutaj (i szkoda, że obejrzeć nie można):
http://blog.codesignstudios.com/marvel-avengers-movie-hidden-post-credit-scene/
ukryta scena pokazywała Thanosa i Red Skull'a stojącego obok niego.

grondas8

tak mi się własnie wydaje; w scenie po napisach biora udział trzy postaci: 1.facecik co informuje o klęsce, 2.thanos jako niezadowolony szef wszystkich szefow i 3. czerwona czach, który stwierdza, że podejmuje sie wyzwania i rozali avg...
...wszystkie wersje są logiczne; thanos będzie szukał rekawiczki odyna i czerwona czacha będzie szukajać zemsty na amerykańskim kapitanie.

To może by załozyc wątek: Kto jest w Ostatniej Scenie i Kto bedzie Super Złym w nastepnej części o kolesiach majacych problem z własną tożsamościa i umieraniem ;), w którym da się powrzucać rozmaite argumety i "dowody".
pozdrawiam

nickto

To był Thanos. Poznałem go od razu po mordzie ;] Do tego Kevin Feige czy foige to potwierdził. No i ten badass w ogóle nie ma w ubiorze/ kolorze skóry ani grama czerwonego

howlet

Ok Thanos tam był ale jak mi się wydaje oprócz niego był ktoś jeszcze...

nickto

Chodzi ci o tego sługusa Thanosa, co klęczał przed nim i rozmawiał na w którejś scenie z Lokim? To jakiś generał - szefo Chitauri

howlet

nie, jak pisałem wyżej wydaje mi się, że było tam trzech facecików: ten sługus/generał, Thanosa i czerwony Łeb