Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Czy uważacie że od samego początku był zły i przebiegły czy to wydarzenia z filmów na niego
tak wpłynęły.? Bo mi się wydaje że to że finalnie jego trochę głupkowaty brat miał zostać
królem,poczucie tego że jest od niego gorszy (chociaż Thor go bardzo kochał),wiadomość o
tym że jest adoptowany i czyim jest synem,nagromadzenie kompleksów,to wszystko przez
to.I wydaje mi się że może w Thorze 2 jego stosunki z rodziną się poprawią i stanie po ich
stronie.

ocenił(a) film na 8
Dochuu

Wydaje mi się, że jest tak, jak piszesz - z resztą Tom Hiddleston w wywiadach podkreśla właśnie fakt, że Loki ma po prostu złamane serce. Ja w każdym razie trochę go rozumiem. No i też trzymam kciuki, żeby przeszedł na dobrą stronę mocy, chociaż w komiksach cały czas pozostał czarnym charakterem.

ocenił(a) film na 10
Kromka90

był złym charakterem ale w razie potrzeby im pomagał.ot, "jestem zły i fajny,a z racji że cię lubię ewentualnie stanę po twojej stronie". xD
Ta scena z Thora mnie rozczula :
http://www.youtube.com/watch?v=o7BG-f5yjN0
Jednak nie był taki zły a co tam,buziaki mu były w głowie xDDD

ocenił(a) film na 8
Dochuu

Ach, uwielbiam te wycięte sceny z Thora - Loki jest w nich taki miły;) W każdym razie jestem ciekawa, jak się zaprezentuje w Thorze 2, bo pod koniec Avengers sprawiał nawet wrażenie trochę skruszonego.

ocenił(a) film na 10
Kromka90

"mogę drinka?" XD taa.zobaczymy,w końcu Thor 2 nie będzie aż wcale za tak długo :D can't wait! jak dla mnie on był przez tego świecącego patyka omamiony czy coś...:D