Hej wie ktoś może czy jest film o niej?
Wiem że o reszcie są ale o niej i o Bartonie alias Sokole Oko nic nie mogę znaleźć :( jak coś wiecie piszcie proszę.
Nie, nie ma filmów o tej dwójce, ale jeśli chcesz zobaczyć Czarną Wdowę w innym filmie, to odsyłam do Iron Mana 2 :)
Thora widziałam tak jak Iron Mana ale nie skojarzyłam z nim Bartona. Dzięki obejrzę jeszcze raz :) z nie małą przyjemnością ;)
hawkeye jest w tym momencie kiedy thor próbuje odzyskać mjolnir na ziemi, jest tym kolesiem który ma go zestrzelić :P
A jak oni się ładnie razem prezentują! Nie tylko Clint i Natasha, ale nawet jako po prostu Jeremy i Scarlett ;)
Podobno taki film ma być, ale to tylko plotki i marzenia fanów jak na razie. Zawsze można też zajrzeć do komiksów. c:
Z ciekawości mogła bym zajrzeć ;) ale niestety nie mam czasu ani środków aby kupić i przeczytać całą serię ;P
M.in dlatego miałam nadzieję że Marvel nakręci film
Tak?? A z jakiej strony?? :D Przez wakacje bd mieć czas więc może przeczytam :D:D
Znaczy... oczywiście niezbyt legalnie. Trzeba poszukać na różnych torrentach, thepiratebay itp.
Nie tyle możliwe co na pewno się pojawi. Już są nawet zdjęcia z planu razem z nią, captainem i chyba kimś jeszcze.
Wiem widziałam ten film :) też bardzo fajny :) ogólnie lubię filmy i książki o takiej tematyce :) fantazy itp