Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Tak słabo ? Myślałem że będzie z 8,7 , a wy co myślicie ?

ocenił(a) film na 8
Kitass

Bez przesady, kick-ass rozpierdziel, spoko, ale by przebić klasyki kina? Nie ma opcji. Nie widziałem filmu, nie oceniam, ale wydaje mi się, że będzie świetny.

ocenił(a) film na 9
riordian

:), hehe, na pewno świetny, ale ja to mam .. chcę na niego jechać do kina, a do niego mam 40km i nikt nie chce mnie zawieść, nawet ojciec, niezła beka ;(

ocenił(a) film na 8
Kitass

w takim razie szukaj transportu, bo film świetny:)

ocenił(a) film na 9
paoramirez1

:>>>>> hehe,

ocenił(a) film na 7
Kitass

Ja myślałem że będzie gdzieś w granicach 7,5. Na pewno z czasem ocena spadnie.

ocenił(a) film na 8
Kitass

8,2 na filmwebie to bardzo dobra srednia

użytkownik usunięty
hupcio

Zważywszy, że na Filmwebie pełno trolli, które specjalnie zaniżają ocenę, to i tak średnia bardzo fajna. Zauważcie, że praktycznie w 90% przypadków na IMDB są wyższe oceny niż na Filmwebie - tam mniej troli :)

ocenił(a) film na 8
Kitass

to bardzo dobra ocena na filmwebie, biorąc pod uwagę, ilu trolli zwykle zaniża ocenę filmom. Avengers to rewelacyjny film, polecam serdecznie:)

ocenił(a) film na 9
paoramirez1

jak z dubbingiem ?? Napisy czy duubing jest OK ?? Kto słyszał, pisać :)

ocenił(a) film na 10
Kitass

Zdecydowanie z napisami, dubbing jest do dupy, Polacy robią dobry dubbing tylko do kreskówek.

ocenił(a) film na 7
Kitass

Zdecydowanie napisy.

ocenił(a) film na 9
Anthrax91

hehe ;)

ocenił(a) film na 9
Anthrax91

w jakim rzędzie mam oglądnąć sobie Avengers ?? Wszyscy piszą, że 3D najlepiej z 6 rzędu, ale nie wiem wtedy jak napisy :(( poradź coś ! ~:O

ocenił(a) film na 8
Kitass

nie martw się o napisy, nawet z ostatnich ławek będziesz doskonale widział, choć zawsze lepiej film oglądać ze środka sali. Przynajmniej mi najbardziej pasuje taka odległość od ekranu;) ja też polecam napisy, dubbing nie oddaje nieraz śmiesznych sytuacji w filmie, poza tym, lepiej usłyszeć bohaterów w ich oryginalnym głosie;)

ocenił(a) film na 9
paoramirez1

aa :) , znalazłem transport, ale tylko na Avengers`ów z dubbingiem, bo seans z napisami jest o 21:20, a w niedzielę mogę pojechać o 12:00. Co teraz zrobić ??? Iść na ten z dubbingiem, czy lepiej wcale ? Nie wiem sam . . . Warto chyba obejrzeć, nawet z tym spapranym dubbingiem, co ?

Kitass

Dubbing jest dobry. Ja bym się nie wahał ;)

ocenił(a) film na 8
Kitass

nie no, jeśli masz tylko do wyboru dubbing to idź na dubbing, kiedyś będziesz miał okazję obejrzeć z napisami to sobie porównasz. Zresztą dubbing aż tak zły chyba nie będzie:)

Kitass

Już 8.1;p

Kitass

Lech Shandy ma 2,5 i nikt nie narzeka xD