Czy jest jakiś film z Czarną wdową, lub Hawayeke? Wszystkie postacie z Avengersów
mieli jakiś swój film-wprowadzenie. A te dwie postacie są mi totalnie obce.
Nie, o hawkeaye'u będzie bo zapowidzieli. A Black Widow i Fury'ego przedstawili w Iron Manie 2
jak Thor sobie torował drogę do swego młotka, gdy ten jeszcze był w skale, nikt go nie mógł wyciągnąć, a Tarcza ogrodziła teren. Hawkeye siedział gdzieś tam u góry z wycelowanym łukiem, czekał ponaglał kogoś (chyba Coulsona) żeby dal mu rozkaz aby strzelać, bo sam zaczyna Thorowi kibicować :))
Hawayeke mi się podobna, tak indiańsko.
Hawkeye w Thorze był dziwnie przedstawiony, mam nadzieję że będzie jakiś film wyjaśniający jego obecność w SHIELD, lubię Rennera.
Jeśli chodzi o poprawny pseudonim, czyli Hawkeye, to się wymawia "Hołkaj" lub "Hookaj". A jeśli chodzi o wersję, którą stworzyli koledzy z góry, czyli Hawayeke, to moim zdaniem powinno się wymawiać "Hałajek".
Zresztą, wcale się nie powinno wymawiać, bo coś takiego nie istnieje, żartowałem tylko. Skończmy temat.
Podobno w planach jest film o S.H.I.E.L.D. i może tam coś będzie o tych postaciach, ich genezie (bo by chyba był prequel z tego co pamiętam). Na solowy film bym nie liczył, bo w planach są już kontynuacje poprzednich filmów (prócz Hulka, ale i o tym myślą), a także jeden lub dwa nowe - w kolejce czeka Dr Strange i Ant-Man.