Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Ja nie wybieram się na ten film, ponieważ 3D mnie męczy.

Pozdrawiam.

GreDipl

Dziękujemy za tę istotną informację.

ocenił(a) film na 9
Peeves

Byłeś na filmie już?

DonDominik

Właśnie wróciłem.

ocenił(a) film na 9
Peeves

ja też. Na jakim seansie byłeś?

DonDominik

To znaczy? Napisy, w 3D ofc, bo nie było wyboru.

ocenił(a) film na 9
Peeves

w sensie o której, bo ja też z gniezna i też wróciłem z kina

DonDominik

Byłem o 18:00.

ocenił(a) film na 9
Peeves

Ja też. Samotnik w czwartym rzędzie :-)

DonDominik

Byłem w ostatnim rzędzie, czarna koszulka z napisem "Assemble" i grupą Avengers. ;) Nie spodziewałem się spotkać tutaj kogoś z Gniezna.

ocenił(a) film na 9
Peeves

A jednak... Miłe zaskoczenie i z mojej strony :-)

DonDominik

Zostałeś, rozumiem, na scenie po - właściwie to w trakcie - napisach? Niepotrzebnie zaświecili światło, bo z dwoma kolegami mieliśmy problemy z zobaczeniem obrazu. Swoją drogą jest to jedyny taki przypadek w historii moich pobytów w kinie, by na seansach filmów Marvela został ktoś na tej ukrytej scenie oprócz mnie.

ocenił(a) film na 9
Peeves

Ja zostałem. Zostałem też kiedyś na Iron-Manie 2, ale jak na Thorze chciałem to byłem sam i kierownik się na mnie krzywo spojrzał i wymiękłem :)

DonDominik

Na "Thorze" byłem z kumplem i możesz nie wierzyć, ale zostaliśmy sami na napisach, to nam wyłączyli film (sic!). Jak się wkurzyłem i warknąłem, tak po chwili znów włączyli, przeprosili i ustawili na napisy z powrotem. ;)

ocenił(a) film na 9
Peeves

Rzeczywiście dobra akcja. Ja bym jednak nie miał tupetu, ale za to przy rezerwacjach nawet mnie nie sprawdzają, bo znają mnie z widzenia z dwuletniej autopsji :-)

DonDominik

Płacę - wymagam. Zapłaciłem niemałe pieniądze za CAŁY film, toteż chcę go w całości obejrzeć, nawet jeżeli by po napisach kompletnie nic nie było.

ocenił(a) film na 9
Peeves

no racja. Ja lubię posiedzieć na napisach i chłonąć muzykę podczas nich, bo np. ten gitarowy po dodatkowej scenie był super.

DonDominik

Soundgarden? Tak, ustawiłem sobie na dzwonek w telefonie. :D

ocenił(a) film na 9
GreDipl

Zmień zdanie. Najlepszy film superbohaterski od czasów "Mrocznego Rycerza".

ocenił(a) film na 8
DonDominik

Dodatkowo, noszę okulary.
Byłem w kilku kinach. Niby te okulary 3D są przygotowane na to aby pod nimi kryły się okulary korekcyjne. Ale to gówno prawda jest. Niewygodne i męczące są i tyle.

Jeżeli film faktycznie jak tak dobry. To skończy się zakupem filmu na nośniku BR i obejrzenia go w domowym zaciszu w 2D.

ocenił(a) film na 9
GreDipl

Ja też noszę okulary i z doświadczenia wiem, że one tylko cisną w uszy. Nie warto tracić okazji na obejrzenie super filmu w kinie.

GreDipl

Dokładnie warto zobaczyć ja sie wybiore chyba jeszcze raz.

GreDipl

Ja sam unikam filmów w 3D i ten udowodnił mi tylko, że dobrze robię. Wydają na to kupę kasy, a efekty są mierne.

Litawor

Ok, doczytałem, że efekty dodane w postprodukcji, więc kupę kasy nie kosztowało. Ale zdecydowanie niepotrzebne.