Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers
ocenił(a) film na 8
Vaez

Zastanawiam się, ilu jeszcze ludzi będzie mi próbowało udowodnić, że film, który mi się spodobał, wcale nie powinien mi się podobać, bo w przeciwnym wypadku jestem niedojrzałym idiotą.

ocenił(a) film na 7
Madoq

Z pewnością wielu, to są wykwintni degustatorzy inteligentnego kina którzy nie zhańbią się takim filmem jak Avengers, fabuła jest zbyt płytka a efekty to nie wszystko.

ocenił(a) film na 10
Madoq

dokładnie ja zdania nie zmienie a pozatym na filmweb zo 2-gi to krytyk filmowy

Vaez

Tylko w twojej małej główce.

Anakin_Skywalker

Dorośli mogą docenić coś więcej niż super fajnych bohaterów i efekty specjalne, przykre co?

ocenił(a) film na 7
Vaez

Nie.

Vaez

To czemu ty nie doceniłeś np. humoru, skoro podajesz się za dorosłego? :)

użytkownik usunięty
Vaez

Niech każdy ocenia jak chce, o gustach się nie dyskutuje, niech lepiej ktoś napisze, co się komu podobało, a co nie. Co wypadło dobrze, a co fatalnie. Rozumiem, że ktoś nie lubi efekciarskich filmów, ja też nie, ale to jest film akcji, ma zapewnić rozrywkę. Jak piszesz, że nie jest dobrym filmem podaj argumenty chętnie je przeczytam.

Vaez

Uwielbiam paradoksy, nie jestem nastolatką, studiuję bardzo sztywny kierunek, ogólnie urwałam się z innej epoki, a film mi się bardzo podobał. Czy to nazwiesz hipokryzją czy uznasz też za niedojrzałość lub zdziecinnienie drogi założycielu tematu.

Vaez

To czemu oceniłeś "Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa" jako film dobry? Ooooooooo, 1-0 dla mnie tani inteligencie. :)

Szejku

Ocena "4" to ujdzie, a nie dobry :) Pomieszało ci sie ze szkołą?

Vaez

O, widzę, że już zmieniłeś cwaniaczku. :D

Szejku

Niech pan sie przyzna do pomyłki :/

ocenił(a) film na 9
Vaez

Może masz i rację, ale z "tylko nastolatkowie" lekko nie trafiłeś John

ocenił(a) film na 8
Vaez

http://www.imdb.com/title/tt0848228/ratings

jaki widać jesteś w błędzie