Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Film fajny podobał mi się ;) Ale dubbing już nie za bardzo nie wiem czemu.... zawsze wolę wersje z lektorem (wyjątkiem jest saga o Harrym Potterze )

ocenił(a) film na 9
dastan3000

dlatego oglądałam z napisami , dubbing nie pasuje do takich filmów

ocenił(a) film na 8
dastan3000

to po cos lazl na film z dubbingiem

mihas

Polazłem na film z dubbingiem bo to było z klasą i nauczycielka wybrała z dubbingiem bo większość mojej głupiej klasy nie umie dobże czytać..... ale żeby mieć problemy z czytaniem napisów ? Pozdro ;)

ocenił(a) film na 8
dastan3000

tak wiem wolisz z dabinngiem i pewnie rzeczywiscie masz klase, juz nie pytam gdzie

dastan3000

Dubbing powinien być zarezerwowany tylko dla filmów animowanych. Wszelkie takie próby (jak ta z "Avengers") powinny być karane śmiercią xD. (oczywiscie jest parę wyjątków, gdzie dubbing jest lepszy niż lektor czy napisy, jak np. właśnie HP albo "RRRrrrr!!!".

ocenił(a) film na 9
arek1122

zgadzam sie
dubbing pasuję najbardziej do animowanych filmów
w filmie aktorskim najlepszy dubbing jest w Asterix i Obelix : Misja Kleopatra :)

ocenił(a) film na 9
dastan3000

A mi tam dubbing nie przeszkadzał. Jeżeli uważacie, że tu dubbing wyszedł źle to nie widzieliście zdubbingowanego filmu "Podróż na tajemniczą wyspę". Tam to uszy bolą. A jeśli chodzi o "Avengers", to tylko miałem problemy z przyjęciem dubbingowanego głosu Nicka Fury'ego. Do reszty nie mam zastrzeżeń.
Pozdrawiam.

lukkli93KCX

Ja miałem podobne odczucia co do głosu Stelmaszyka pod Samuela Jacksona ale potem przywykłem i do tego głosu. Jednak są osoby , które potrafią docenić prace aktorów jeżeli ona jest naprawdę dobra . Brawo za obiektywizm.

ocenił(a) film na 7
dastan3000

Nie wyobrażam sobie oglądania tego filmu z dubbingiem...

dastan3000

Na dvd jak wyjdzie 25 września też będzie dubbing ale napisy też będą , z lektorem to dopiero moze będzie na jakieś stacji tv najprędzej,pewnie za jakieś 2 , 3 lata albo póżniej , dobrze że mi dubbing w tym filmie nie przeszkadza