oby było jak najwięcej Hulka, uwielbiam go i to jaki zawsze robi rozpie*dol, w filmie ma go być jak najwięcej !!!
Ja też chciałebym widzieć jak najwięcej Hulka ale jest on mało lubianą postacią i słabo znaną,zapewne akcja będzie się kręciła wokół Iron mena,capitan american i thor ( ci ostatni głównie dlatego że są świerzy,a ten pierszy dlatego że jest popularny i znany ) ale roz*ierdol napewno będzie.
Chyba mi nie powiesz, że postać Hulka jest mało znana. Obok Spider-Mana, Iron Mana, Kapitana i Thora, to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i charakterystycznych postaci uniwersum Marvela.
Postać Hulka jest mało lubiana? Kobieto! Co ty gadasz? Przecież to jedna z największych postaci komiksowych jakie widział ten świat, a ty mi mówisz, że jest mało lubiana?
Jeszcze raz przeczytałem jej wypowiedź i teraz stwierdzam, że ona chyba w ogóle nie wie czym jest komiks bo jej przekonania oparte są tylko i wyłącznie na filmach
Nie były takie słabe, jak dla mnie prezentowały poziom Iron-mana 2 a na pewno były o kilka klas lepsze od FF.