Niezłe efekty, tylko dubbing psuje... Zwykle nie lubię filmów tego typu, ale przyznam się że ten do mnie trafia. Mogłaby być druga część... No i fajnie że była jakaś dziewczyna (i nie Peppers ) wśród superbohaterów ;) Fajne dialogi i w ogóle... A mam pytanie, czemu Iron Man ma znowu kółko na zbroi, nie powinien mieć już trójkąta po zastosowaniu tego nowego pierwiastka ?
Kółko pojawia się dopiero w ostatniej bitwie. Przez cały film jego zbroja ma ten trójkąt. Szczerze mówiąc nie wiem, czemu na końcu dali kółko. Przypuszczam, że był to jakiś nowy model zbroi i dlatego taka zmiana. Po prostu inny "wyświetlacz", bo przecież pierwiastek w piersi Starka miał nadal trójkątny kolor.
stad te rakiety na nogach, ramonach itd.reaktor jest nadal okragly, ten trojkacik to byl chwyt dizajnerski- kazda zbroja musi byc inna. w Avkach na koncu masz ciezka zbroje bojowa,
No wiem że jest nowa, tak jakos myślałam że jak pallad byl okrągły to to nowe bedzie trójkątne ;-) btw, skąd wiesz że trojkatny to mój ulubiony kolor ?? :-D
pytanie jest bardziej takie: czy istnieje osoba, ktora nie najlubi trojkatnego koloru? :)