Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347956
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Niezłe efekty, tylko dubbing psuje... Zwykle nie lubię filmów tego typu, ale przyznam się że ten do mnie trafia. Mogłaby być druga część... No i fajnie że była jakaś dziewczyna (i nie Peppers ) wśród superbohaterów ;) Fajne dialogi i w ogóle... A mam pytanie, czemu Iron Man ma znowu kółko na zbroi, nie powinien mieć już trójkąta po zastosowaniu tego nowego pierwiastka ?

ocenił(a) film na 7
Karlaaajn

Kółko pojawia się dopiero w ostatniej bitwie. Przez cały film jego zbroja ma ten trójkąt. Szczerze mówiąc nie wiem, czemu na końcu dali kółko. Przypuszczam, że był to jakiś nowy model zbroi i dlatego taka zmiana. Po prostu inny "wyświetlacz", bo przecież pierwiastek w piersi Starka miał nadal trójkątny kolor.

ocenił(a) film na 7
Marvolo666

*kształt oczywiście ;)

ocenił(a) film na 10
Marvolo666

a ja juz jestem wielkim fanem "trojkatnego koloru", bosko Ci wyszlo :)

ocenił(a) film na 7
hetzer

Wrzuć na kwejka, może będzie na głównej :D

ocenił(a) film na 10
Karlaaajn

stad te rakiety na nogach, ramonach itd.reaktor jest nadal okragly, ten trojkacik to byl chwyt dizajnerski- kazda zbroja musi byc inna. w Avkach na koncu masz ciezka zbroje bojowa,

ocenił(a) film na 9
hetzer

No wiem że jest nowa, tak jakos myślałam że jak pallad byl okrągły to to nowe bedzie trójkątne ;-) btw, skąd wiesz że trojkatny to mój ulubiony kolor ?? :-D

ocenił(a) film na 10
Karlaaajn

pytanie jest bardziej takie: czy istnieje osoba, ktora nie najlubi trojkatnego koloru? :)

ocenił(a) film na 9
hetzer

Haters gonna hate to pewnie ktos się znajdzie...