Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Iron Man

ocenił(a) film na 6

Nie wydaje się wam, że to własnie Iron Man odgrywał pierwsze skrzypce w tym filmie?

Vegeta88

Filmy o Iron Manie uznaje się za najlepsze ze stajni Marvela, więc nic dziwnego.

ocenił(a) film na 10
Vegeta88

Nic dziwnego, on jest najlepszy z nich wszystkich.

ocenił(a) film na 8
Merkura

Iron Man odniósł obrażenia w walce a Hulk był bez zadrapania, więc to chyba on jest najlepszy.

ocenił(a) film na 10
Labret

Chodziło mi raczej o to, że jest najfajniejszy.

ocenił(a) film na 8
Merkura

Myślę że w tym sensie między Hulkiem a Iron Manem jest remis, bo obydwaj mieli genialne sceny z Lokim.

ocenił(a) film na 8
Labret

Hahahahahah , no :D . Ja pod względem przystojności to jestem za Lokim ;D .

ocenił(a) film na 6
Merkura

Mi to akurat ciekawsza wydaje się postać Punishera, ale on by do tego filmu kompletnie nie pasował.

ocenił(a) film na 10
Merkura

Moja kolejność kto był z nich najlepszy jest taka:
1.Hulk
2.Iron Man
3.Thor
4.Kapitan Ameryka
5.Hawkeye i Czarna Wdowa, według mnie są na takim samym poziomie.

ocenił(a) film na 9
Merkura

iron man był fantastyczny, te jego teksty wywoływały salwy śmiechu podczas seansu (np. "co ćwiczysz, pilates?" ) :D chociaż thor i america też byli świetni, więc w sumie ciężko by mi było zdecydować, który jest moim ulubieńcem po tym filmie :

Vegeta88

iron man troche w innej sytuacji jest, nie ufny, a takze najwiecej bylo o nim powiedziane - 2 czesci, niby hulk miał także 2, ale jednak nie był tak mocno powiązany z Avengers jak Iron Man.
zobaczymy co dalej bedzie :]

Vegeta88

heheh pisałam o tym już wcześniej - tak wydaje się ;) Swoją drogą to pewnie dlatego, że Iron Man jest z całej produkcji Marvela po prostu najlepszy :)

ocenił(a) film na 8
Vegeta88

Właśnie nie. Wydaje mi się że każdemu była poświęcona równa ilość czasu.