Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Justice League

ocenił(a) film na 7

Jak dla mnie Avengers był dla mnie serią świetnych komiksów, chociaż film wyszedł im jak dla mnie na ocenę 6/10. Nie jest najgorszy, ale wiele bym w nim poprawił.
Wydaje mi się że nie jestem w 100% obiektywny bo 2x bardziej chciałbym ujrzeć Ligę Sprawiedliwych na dużym ekranie ; ) No wiece Batmana właśnie kończą , zielona latarnia jest, superman reszte się dorobi i mogliby stworzyć naprawdę świetny film. Nolan jako reżyser i gra gitara. Ciekawy jestem tylko czy ktoś z was również chciałby zobaczyć taki projekt i kto dla was mógłb zagrac pozostałę postacie? :)

ocenił(a) film na 8
matoroll

Hm.. Wonder Woman - Angelina Jolie ?

matoroll

Pewnie że ja bym obejrzał ;) Wolę Marvela, ale do DC nic nie mam, bo też są świetni. Mam nadzieję ze jeśli powstanie Justice League, to w postaci wcielą się ci sami aktorzy, co grali je wcześniej, przede wszystkim: Bale, Reynolds i Routh.

ocenił(a) film na 7
Mistel

Hah wiem już kto mógłby zagrać Flasha - Cam Gigandet ; ]

Aaa i sorry za masło maślane w piewszej wypowiedzi

matoroll

Bardziej mi pasuje na Aquamana ;)

ocenił(a) film na 7
Mistel

hah Aquaman napewno kiepsko by wyszedł szczególnie na delfinach ; D chyba lepiej by było tak zrobić film jak w najbardziej znanym serialu z tej serii - bez aqua-man'a ; )

ocenił(a) film na 10
matoroll

Gacek nolana i Superman w jednym filmie XD i WW lol... ma juz tytul: Czy leci z nami JLA? hahaha