Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347544
6,9 60 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Nie mogę się na niego patrzeć, co za tym idzie w ogóle go oglądać.

ocenił(a) film na 6
regox

Każdy ma swój gust przyjacielu :)

ocenił(a) film na 10
regox

Dla mnie to aktualnie najciekawsza i najlepsza postać Marvela :) Nie jest tak amerykański o dziwo jak Superman na przykład, przy tym poważny i kozacki :)

Himiteshu

O tak, Kapitan Ameryka może sobie nosić Kiczowaty strój czy mieć Mega Patetyczny pseudonim, ale żaden z jego towarzyszy (Mścicieli) nie ma tyle lojalności i tyle oddania co on :D

regox

Obejrzyj Kapitana Amerykę 2. Zmienisz zdanie.

TheGodfatherr

Nigdy. Szkoda mi czasu na te papki.

ocenił(a) film na 10
regox

Oceniać coś bez zapoznania się z tym - bezcenna głupota :)

Himiteshu

zapoznałem się z pierwszą częścią Kapitana Amerki i Avengers - wystarczy.

ocenił(a) film na 10
regox

Po co w ogóle oglądałeś skoro nie lubisz tego?

Himiteshu

Żeby ocenić trzeba obejrzeć. Avengers sam w sobie ok, ale Kapitan Ameryka DNO.

ocenił(a) film na 5
regox

Całkowicie się z Tobą zgadzam. KA to najsłabsza postać, a aktor to już w ogóle miernota.

Heller1304

HI5! :)

ocenił(a) film na 10
Heller1304

Chyba kpisz

Himiteshu

To że tobie się podoba nie oznacza że wszystkim musi. Idź i dalej się jaraj.

regox

Najnudniejsza ? - Bo nie ma luzu jak Tony Stark, Magicznego Młota jak Thor czy Super zręczności jak Czarna Wdowa ?

Najgłupsza ? - Akurat Kapitan Ameryka jest najmądzrzejszym członkiem Mścicieli i jednocześnie najbardziej Lojalnym i Oddanym ekranowym Superbohaterem jakiego widziałem, a grający go Chris Evans jest Świetny - zdecydowanie najlepszy casting obok Roberta Downeya Jr. jako Iron Mana czy Chrisa Pratta jako Star Lorda (Strażnicy Galaktyki).

Najgorsza ? - już pisałem dlaczego myślę inaczej

DR16

To twoje zdanie i jak najbardziej masz prawo je wyrazić. Ja zdania nie zmienię, ogólnie i tak wolę uniwersum DC, więc Marvel jakoś za bardzo mnie nie jara. Chociaż jak już wspomniałem Avengers jest całkiem, całkiem.

ocenił(a) film na 5
regox

Nie wiem czemu, ale też wolę DC Comics od Marvela. Może to dlatego, że widziałem prawie wszystkie animacje, może też dlatego, że uwielbiam Justice League, nie wiem. Jednakże moją ulubioną postacią zawsze był, jest i będzie Deadpool i nic tego nie zmieni. A jeśli chodzi o Avengers to lubię tylko Thora, reszta przy nim wymięka.

Heller1304

Ja też lubię Thora, reszta może nie istnieć.

ocenił(a) film na 5
regox

Hi5! :)

ocenił(a) film na 9
DR16

ja też uważałem kapitana za najnudniejszą postać ale po obejrzeniu zimowego żołnierza zmieniłem zdanie.